Quantcast
Тома Пържолник обяви умствена независимост | СЕГА
facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Тома Пържолник обяви умствена независимост

Аман от зависими, стига наркомански истории!
10 853

Навръх Деня на независимостта преподобният гербер Тома Пържолник скъса оковите и се обяви за напълно независим от мозъка си. Решението му не било спонтанно и лекомислено, а плод на осъзнат и зрял анализ. 
***
"Дълги години страдах от моята зависимост - изповяда преподобният Пържолник. - Бях прекалено свързан с мозъка си и той ме караше да говоря и пиша ужасни неща, от които после съм се срамувал. Не искам и да си спомням за думите "диктатура, карикатура, квадратура". Сега съм свободен! Това напишете в платените си парцалчета: "Тома Пържолник е свободен от всякакви умствени съображения". Аз знам, че хулите в пресата срещу нашия гербериански орден са платени с кървави олигархични пари - и това ми е достатъчно, чист съм пред съвестта си, колкото и да ви е чудно, че в мен съществува такъв орган, наречен съвест."
***
"То си е и малко теософски въпрос - продължи преподобният, жестикулирайки така, сякаш разкрива Тайната на седемте ключа. - Вярата е достояние на сърцето, не на ума. За да се отдам със сърцето си на нашия Бок, трябва да притъпя разума си за някои Негови особености. Откровено казано, Той има ужасни страни на характера. Изтрива си обувките в расото ми, полага ми чембери, понякога забърсва пода на Зайчарника с мене, а най-гадното е, когато ми набива акъл. В главата ми го набива с 200 и това са кръстни мъки, неизповедими мъки! Набива ми акъла Си, а той е такъв един акъл, дето може да те разболее, да легнеш напреко на одъра и да не станеш. Не преувеличавам! Пробвайте само малко акъл да вземете от Него доброволно, пшеничено зърно акъл. И си го сложете в главата да видите какво ще поникне! А си представете какво е да ви го набиват."
***
Пържолника разказа подробности за преодоляната зависимост. 
"Абстиненцията беше жестока. Хероиновата зависимост е детска играчка в сравнение с това да станеш независим от ума си. Аз съм все пак човек с образование и багаж, умствен багаж. Те не се махат от главата с магическа пръчка. То не е, с извинение, "аз съм прост и вие сте прости". Беше страшно, но вече се чувствам ефирен като лейка. Между другото, планирам за награда да си поглезя малко егото. С Деница Сачева ще си заведем еготата на СПА и уелнес във Велинград." 

4

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Каракочанов закачи ордени на няколко чувала

30.10.2020

5763 13
В Бастунсарай оборудваха студио като джипка
Полицай шамароса новородено

Коментари

maestrata

Еготата!!Конгениално!Хвала!😂

hamer

Да вземат Антончо Тодоров и Спасчето Гърневски в компанията си.

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Тома Пържолник много ми харесва. Томата беше доведен от Цвъки, за да внесе "интелектуална" щипка сол в бакало-кръчмарската чорба на герп.

Бонжуар

До кръста!😁 Балев👍

Незавидна е участта на ибрикчията. Утехата му е в сърбането от копанята.🐷

Влез или се регистрирай за да коментираш