Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Стефан Янев се учи да крещи МАКЕДОНИЯЯЯЯ

World Athletics
Прескочи бариерата!

МИЛИМУНДА НАД БАРИЕРАТА

Стефан Янев се изненада не по-малко от останалите българи, че прескача изборната бариера и влиза в парламента. 

"Изненадата е приятна и все пак шокираща" - признава лидерът. 

"Избирателите наистина са пощурели и си правят експерименти. Изобщо не съм се надявал, изобщо не съм допускал, че имам толкова конски сили, даже най-близката ми сътрудничка ме напусна още преди кампанията. Но щом е рекъл народът - глас народен, глас Божи, ще си нося кръста, историята понякога си прави такива шегички". 

Макар че не изглежда голям ентусиаст и политическо животно като Бойко Борисов например, генералът възнамерява да си върши работата съвестно. 

"Моята мисия е диалогът - разкрива Янев и дава примери. - Примерно с Борисов ще проведа такъв диалог: Аз съм генерал и Вие сте генерал, затова се разбираме! 

На Пеевски ще му кажа: на мен не ми пука от Магнитски и на Вас не ви пука от Магнитски. 

На Костадин Костадинов ще му кажа: вие сте троянско магаре и аз съм троянско магаре. Нека пазим неутралитет с едно наум!"

"Аз не съм точно прост, ала мога да говоря глупости и понякога доста сполучливо забавлявам публиката. Но малко съм колеблив на децибелите и кривенето" - не крие слабостите си Янев.

"Отговорен човек съм и попълвам пропуските, покривам дефицитите, уча се в движение. Ще ви издам една тайна. Сега ходя на уроци в телевизия 7/8, която не прескочи бариерата, но ми помага с обучение как да крещя МАКЕДОНИЯ, как да гледам страшно и да всявам Shock & Awe, все пак съм натовски генерал. Но още не съм се научил хубаво да крещя АХМАТ СИЛАААА и ЗДРАВЕ ЖЕЛАЕМ, Г-Н ПРЕЗИДЕНТ! Но аз съм млад и силен, ще се науча". 

За политика г-н Янев засега много не иска да говори, защото ситуацията се изменя много бързо. 

"Готов съм да подкрепя всички, защото хората са гласували за тях. Но не искам да се обвързвам с някакви конкретни ангажименти, за да не стане така, че днес казвам едно, а после дневният ред се сменя и трябва да си коригирам позицията. Има време за всичко. В началото на Специалната военна операция се опитах да се намажа на Путин, защото като натовски генерал вярвах, че Киев пада за три дни. Сега нещата изглеждат другояче, Путин изгуби инициативата и вече е агресор. Аз не съм човек, който ще тръгне да се преобува в 12 без 5, защото имам два цвята чорапи и мога да реагирам според оперативната обстановка, без резки движения, без излишно напрежение" - успокоява нацията Янев, който напоследък харесва Арестович, иска като него да говори тихо и хипнотично на българските жени и да успокоява нацията с тембъра си.

А иначе вечните въпроси си остават и аз ще продължа да ги задавам: Защо тръбата е цяла? Защо газът тече?" 

Само за читателите на Фейк бюлетин Янев издаде една малка обществена тайна. 

"Има тръби, които не са цели и по тях не тече газ" - обясни Янев и показа снимка на рампа тип quarter pipe (англ., четвърт тръба). 

Skatepark quarter pipe - QUATERPIPE WEZEP 3053 - Pro Urba
Рампа тип quarter pipe. Нарича се така, защото дъгата ѝ наподобява изрязана четвъртинка от тръба. 

 

Още по темата