Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Q-Пейкин размаха юмруци в руското посолство

Патриотът е отвратен от дискриминацията с визите за неприятелски държави

Q-Пейкин шамаросва Митрофанова не на шега.

СВОИХ НЕ БРОСАЕМ - ИНОЙ РАЗ

Россинант Q-Пейкин днес цял ден буйства из София и раздава юмруци, афектиран от решението на Владимир Путин да ограничи издаването на визи за граждани на неприятелски държави.

Q-Пейкин се втурнал в руското посолство, раздавайки шамари и юмруци наред. Чекисти и дипломати само криели панически лицата си пред освирепелия Россинант. 

"Кой нарича родината ми неприятелска държава бе!" - крещял Q-Пейкин. 

"Вие знаете ли, че тука в България има по-големи русофили и съветофили отколкото в Русия бе! Абе ей! Бум, тряс! На кого ще спирате визите бе! Акъл има ли вашият президент! Дайте ми виза да ида лично да му кажа в бункера какво мисля за него! Пата-кюта-блъс!" - пердашел наред бесният Россинант. 

"Абе вие чували ли сте за най-верния сателит бе! Абе как може такова нещо бе! На нас тука ни викаха 16-а република, аз лично толкова руска пропаганда съм разтръбил, колкото 5 посланика не са произвели. Ма имайте малко уважение бе! Аз съм бил в Украйна под дулата на нацистите и бандеровците бе, изгониха ме като руски агент, казаха ми да съм благодарен, че съм жив! За Русия го направих, за православието, за победата! Знаете ли колко патриоти искат да емигрират в Русия и заради такива като вас емигрират само в гнилия Запад!" - фучал Q-Пейкин и като нашамарил всички, включително посланичката, излязъл да глътне въздух. 

Но пак не се успокоил и продължил да буйства цял ден. 

***

Влязъл в прокуратурата и казал на всички много да внимават как разпитват хората, които са построили Руско-турски поток! Ударил с юмрук като съдийски чук и прозорците звъннали.

"Руско-турски поток е най-важният енергиен проект, той се равнява по важност на Руско-турската освободителна война, невежи с невежи! Правете си театрото като черни актьори на "Оскарите", но да не сте посмели нещо да навредите на тия хора! Разбрахме ли се!"

Бившият премиер Бойко Борисов, ексфинансовият министър Владислав Горанов и пиарката на ГЕРБ Севделина Арнаудова бяха разпитани днес от Софийската градска прокуратура по делото за изнудване на хазартния бизнесмен Васил Божков.

***

Q-Пейкин отишъл и до Паметника на съветската армия, отчупил една греда от пейка и се огледал свирепо за вандали. 

"Къде си бе, Трайчо! Ела да видим как ще свалиш паметника. Ела да ти играя една талпа в кратуната русофобска!" 

***

Появил се Щолен Сидеров, Q-Пейкин се нахвърлил и върху него:

"Ти няма да се правиш на по-голям русофил от мене! Алчен и мързелив тунеядец, скатавка, чантаджия!" - наредил го Q-Пейкин, но не го бил много, защото все пак е от нашите. 

Още по темата