Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Путин е зает, няма време да ни нареди кабинет

Накрая ще ви пратя куфара с отработено гориво, ядосва се Владимирович

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ТРОЯНСКИ КУФАР

Президентът на РФ, Гарант на Конституцията и самодържец на Великая, Малая, и Белая Русь Владимир Путин се извини на българите, че сега не може да ни помогне. И малко ни сгълча, че без него едно редовно правителство не можем да си сглобим. 

"Големи сте шматки, ама не мога с вас да се разправям сега, не сте само вие на мен да чакате, оправям си батаците в Малороссия и съм задръстил с трупове това опърничаво Приднепровие" - извини се Владимир Владимирович, затова че няма време да ни нареди едно редовно правителство, което да изкара 15-20 години с леки козметични ремонти. 

Минута е много”. Образование чрез развлечение* - Newmedia21.eu
Няма време!

***

"Погледнете мен - даде се за пример Путин. - Около новата 2000 година и аз бях за малко служебен президент и оттогава като застъпих, няма мърдане. Това е стабилност безподобна почти 23 години, имах си даже временен квазигосподар, шута Медведев. Иван Грозни също си е назначавал на трона алтернативен "самодържец", на когото се кланял театрално, това са нормални работи.*

Бойко ви Борисов и той се опитва да назначава сламени премиери, ама ще има да взема, то тая работа не е за всеки. Хората са ми свикнали, знаят за какво живеят и работят, и за какво умират. За двореца ми в Геленджик и за имперските ми халюцинации живеят, молят се, воюват и умират. И хората са ми благодарни. Аз ги бия, мобилизирам ги, затварям ги по колониите, изнасилвам ги на тъмно и студено, ама хората си знаят, че живеят във Велика държава. А вие кои бяхте? Бело-зеленая-красная Задунайская Русь. Нямам нищо против, ама не мога с вас да се занимавам сега.

Виждам, че без мен не можете нищо да направите, ама имам сто други неща на главата. Аз за американските избори нямах време и ресурси тая година, за вас пък съвсем не мога да отделя внимание. Карайте там с Радев и Митрофанова, засега нищо по-добро не мога да ви предложа. Дайте там няколко милиарда по Рубльов поток и почакайте да се оправя с Малороссия, че това е костелив орех, не като вашия малък и гостоприемен, но изключително жалък нужник от 111 000 кв. км. 

Като казах нужник, та се сетих. Ако още малко ме ядосате, ще ви пратя куфара си с екскременти, той да ви стане генерал-губернатор. Хич бива ли пък толкова да сте кьопави!" - завърши краткото си, но мъдро наставление Владимир Владимирович. 

____
* Исторически факт: През 1575 г. по желание на Иван Грозни покръстеният татарин Симеон Бекбулатович е венчан за царството като "велик княз на цяла Русия", а самият Грозни се нарича Иван Московски, оттегля се от Кремъл и живее на село. През това време устройвал гротескни церемонии, в които се кланял на "царя" татарин и го наричал "господарю". Това продължило около година, след което Грозни отново взел скиптъра и подновил политическите убийства, екзекуциите за забавление, конфискациите на земи, пари, и т. н.

Още по темата