Quantcast
Милко Калайджиев прави серия концерти в подкрепа на Ицо Хазарта | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Милко Калайджиев прави серия концерти в подкрепа на Ицо Хазарта

Ще оберем гангстерския и хамстерския вот в Западната част, убеден е певецът
6 777
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

СВИЛЕНГРАД, МОСТА НА МУСТАФА ПАША
Емблемата на Свиленград и Капо ди тути пиленца Милко Калайджиев обяви, че подкрепя с ръце, крака и мустаци кандидатурата на Христо Петров - Ицо Хазарта за народен представител от 25-и МИР в София. Рапърът Петров е водач в листата на новия почтен проект "Продължаваме промяната". 
25-и многомандатен избирателен район обхваща динамично развиващи се зони в западната част на Столична община и включва тарикатски квартали като Люлин, Надежда, Илиянци, град Нови Искър, село Требич и т.н.
Районът като цяло е слаба точка в електоралната карта на "Продължаваме промяната", защото не че хората там са непочтени, но законите на живота в тези територии са толкова сурови, че жителите им трудно кълват на сладки приказки и цунки-муцунки. 
Милко Калайджиев спонтанно решил да се включи в кампанията на приятеля си Петров - Хазарта и се закани да направи серия концерти в негова подкрепа в Люлин, Филиповци, Модерно предградие и околните села, за да мобилизира максимална подкрепа за почтените намерения в най-новата българска политика. 
Калайджиев има специална причина да подкрепи Хазарта:
"Той е много притеснителен и не може да агитира - съчувства на колегата си Калайджиев. - Хазарта е страхотен музикант, но се притеснява да се прави на готин, това му е малко евтино, той е аристократ на духа - портетира го Калайджиев. - Извън сцената той е малко дистанциран, не се лигави с феновете, не си проси лайкове, не говори с всеки. А в политиката не може така, не е прието. Трябва да се усмихваш, да агитираш, да си позитивен шугърфейс, поне с избирателите. С опонентите ясно, че може и малко по-грубо, но с избирателите трябва меко, че да е леко и да ги поомаеш малко, като в нашите народни жанрове. А това на Ицо му е малко несвойствено на характера, затова искам да му помогна, аз имам опит в политиката и съм позитивен по натура" - препоръчва се Калайджиев.
"За мен Ицо е изключителен човек и като се поочупи, ще почне и той да мяука като Кирил Петков, ще хване популистичните интонации, той е артист от висша балканска класа - надява се Калайджиев. - За Ицо без пари ще пея, само Кирил Петков да даде 100 кила ракия и 100 кила плява, и малко ваксини за народа, нататък си знам работата. Ще оберем гангстерския и хамстерския вот в Западната част!" - обещава Калайджиев и моли само да му осигурят сцена и консумативи за народа. 
"Айде, пиленца, идвайте да избухваме!" - подскочи като турбо-инжекцион Бате Милко, прати въздушна целувка с мустак за всички фенове и почна да си подготвя репертоара за предизборната битка в 25 МИР, където конкуренти на Ицо Хазарта са Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Елисавета Белобрадова. 
 

Още

Прокурорска ваксина пази Борисов от обвинение
Кирил Петков иска изслушване пред Мата Хари
Чък Норис превзе мол Vera Su, уши байрак