Quantcast
МГЕРБ се реорганизира в Орден на незаспиващите | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

МГЕРБ се реорганизира в Орден на незаспиващите

Денонощен караул от гербави младежи ще варди кръвното на лидера
6 927
Носът е вход към душата, както мисълта е вход към нашата печал.

Георг Георгиев, бивш зам.-министър на външните работи, шеф на МГЕРБ и ненадминат ръкоцелувач, бе амбициран да реформира младежката организация на ГЕРБ и да я превърне в реален политически инструмент на противодействието срещу боконенавистната политика. 
Георгиев решил да организира денонощен караул пред дома на Борисов, не защото нещо реално заплашва Лидера, а като знак за отдаденост и вярност на Младежката организация към водача на партията. 
“Вечно бодрият караул пред дома на Борисов ще бъде физически израз на нашата привързаност към Лидера - отстоява си ценностите Георг. - На омразата ще отговорим с човещина. Ние с телата си заставаме на пътя на саморазправата, защото знаем, че саморазправа не се предвижда. Ние знаем какво значи символизъм в политиката и стриктно изпълняваме всички инструкции на най-близките до Борисов пиари, защото те най-добре разбират и превеждат на обществен език мислите и прищевките на Нашия лидер” - разсъждава от свое име Георг.  
Георгиев осъзнал историческото значение на функциите си и решил повече да не се прави на зам.-външен министър, но да се съсредоточи във вътрешните работи и стратегическите задачи на гербавата младеж, чийто ръководител се явява.
Георг извършил най-дълбок анализ на политическата ситуация и установил, че наистина най-добрата форма на политическа активност е да изпълняваш инструкциите на партийните пиари. 
Той и досега правел фактически същото - следвал инструкциите на гербаво-пиарската мисъл, но някак автоматично и без да се вживява много много. А в днешния ден изведнъж Георг разбрал дълбокия смисъл на това да изпълнява приумиците на най-близките до Бойко Борисов пиари. 
“Разбирате ли, днес беше Разпети петък и аз се замислих за моя път в политиката - изповядва Георг. - Всичко е толкова абстрактно и толкова необяснимо. Излиза, че възходът ми в политиката се дължи на чисто човешките ми качества. Това е толкова обнадеждаващо и отговорно. Това не е просто целуване на ръка - изтъква Георг Георгиев - това моето е пълно себеотдаване в служба на един човек, който единствен обединява нацията и насочва моята мисъл. И тази насочваща мисъл ме кара да слушам с отворени уши пиарите на Нашия лидер. Пиарите са пророците на Борисов, защото стоят най-близо до него по Божие допущение и най-добре познават странностите на Лидера, най-адекватно реагират на неговите нервни окончания, най-добре му следят кръвното и еластичността на менискусите. Колко е сложен животът като цяло!” - възкликна младежкият лидер на ГЕРБ и се втурна към всички следващи предизвикателства, без да жали младостта и това, което е видял от младостта си. 

Още

Бенджамин Франклин стана зелен сертификат
Пеевски стана рап звезда, атакува Хазарта, записа diss
Радев би Кирил Петков на канадска борба