Quantcast

Медия без
политическа реклама

Наука и мистика

Който не се мине, няма да настине!

05 Март 2020Г-н БАЛЕВ
Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ДОКАЗАНО! ХОРАТА, КОИТО ПАЗАРУВАТ САМО НА ПРОМОЦИЯ, се разболяват по-рядко от коронавируса. 

Екип от български учени, водени от астроложката Катилина, Ибрахим Ходжа от Якоруда и Лелята на Азис, установиха, че коронавирусът е хитър и не се лепи на хора, които пазаруват в суперите само стоки, които са на промоция. Учените установили контакт с изолиран вирус и той се изповядал ексклузивно на Ибрахим Ходжа. Пред ходжата вирусът признал, че е добър психолог и както врачките разпознават кой може да пусне някой лев, така вирусът разбира кои хора пазаруват на промоция и живеят далновидно. Вирусът знаел, че такива хора винаги гледат "да не се минат и да не настинат", затова няма смисъл да ги заразяваш - те са непобедими и неуморими като човешката глупост. Пред аурата на Катилина вирусът щял да разкрие и в коя лаборатория е създаден, но умрял миг преди да разкрие страшната тайна. По време на експеримента Лелята на Азис гледала на всички от екипа и много познала. 

Резултат с изображение за „катилина“Докога, о, Катилина! 

ОСНОВИ НА PDF-а. Столичната община ще повишава административния си капацитет и две години ще изучава изкуството на педеефинга, за да стане по-прозрачна и да почне да си качва материалите в популярния формат PDF. Хубавите работи бавно стават - обясни общинската съветница от ГЕРБ Силвия Христова. Търпение и постоянство трябват, може би ще трябва да учим и съпромат (съпротивление на материалите) - те тия PDF-и се съпротивляват, как мислите! Административен капацитет е това, не е баница. 
Не съм калинка, не ме гледайте по този начин! - апелира съветницата. Пък нашто не се губи, няма да се минем ние, обобщи административнически тя. 

Моля, моля! Нито съм червена, нито имам черни точици! 

СЕКТОРНА ЗАСУКАНИЦА. Цветан Цветанов даде програмно интервю, в което обясни, че няма да прави нов десен проект, но би трябало. Той каза също, че не е знаел за Барселонската афера и не би трябвало да е знаел, защото такъв тип информация е травмираща - ако много исках да разбера, сигурно бих могъл, но аз не исках да реализирам такова предизвикателство за семейните ми ценности, които и тогава, и сега, а и в друг даден момент винаги са били на първо място и с максимални усилия. Ха пробвайте да да го иронизирате това изречение - то аз не мога да го повторя, камо ли да се пародира! 

Снимка на Иво Балев.Ма не ме гледайте като коронавирус! И аз пазарувам само на промоция. 

ГРУПА БЕЖАНЦИ БЯХА КАЧЕНИ НА ЕДИН PDF и така преминаха няколко европейски граници. 

Нямаме нищо общо с това! - обяви Столичният общински съвет. Ние не можем да качваме PDF-и, да не сме някакви хакери и трафиканти на терабайтове! 

Още по темата