Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Кадиров кавалерства на Митрофанова, пише съобщенията на посолството

Рамзан Ахматович рина кал в карловските села, не позволи да го снимат

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

АХМАК - СИЛАААА! 
Президентът на Чечня - Ичкербаши Рамзан Кадиров преди дни обяви, че не му се занимава повече с управлението на родната република. 
Никой не знаеше с какво смята да се захване Дон Рамзан, а навръх 6 септември той внезапно се появи в Пловдив да кавалерства на Митрофанова, която взе участие в тържествата по случай Съединението на Княжество България и Източна Румелия. 
 

Руската посланичка Елеонора Митрофанова се появи изненадващо тази вечер на кулминацията на тържествата за Съединението в Пловдив. Тя стоеше сред почетните гости, много близко до президента Радев.


Странно беше, че Митрофанова се явява на такова събитие, защото Русия не е най-голямата приятелка на българското Съединение. Кадиров придружи руската посланичка за кураж и да не я обиди някой. Той сподели само с нас, че макар исторически Русия да не е подкрепила Съединението, всъщност Руската федерация винаги е била против сепаратизма и ЗА окрупняването на територии под силна централна власт. 
"Аз лично съм воювал, дон, със сепаратистите в моята родина Чечня, дон! Моите момчета, дон, помагат на Владимир Путин да освободи Украйна от сепаратистите, дон. Искаме най-после да се случи Съединението, дон, на нашите исторически земи от Варшава до Курилите, дон. Затова дойдох и в България, дон. Искам да възстановим диалога и да подобрим дипломатическите отношения, дон, срамота е да се делим!" - изтъкна Кадиров.
Преди и след тържествата в Пловдив Кадиров рина кал в пострадалите от наводнението села, но не позволи да го снимат, защото вече не бил популист, това също му омръзнало, както му омръзнало да бъде глава на субект на Руската федерация. 
"Да се снимат Кирил Петков и Калина Константинова, аз мога да въртя лопатата и пушката и без да се показвам в Инстаграм, дон", разкара папараците Кадиров. 
Оказа се, че Рамзан Ахматович помага на Митрофанова и българите не само със силата на мишците си. 
Руското посолство най-после разкри тайната защо съобщенията им на български звучат като зле редактиран машинен превод. 
Всъщност съобщенията на български ги пишел Рамзан Кадиров, а той не знаел много добре езика, но бил много ентусиазиран и не можели да му откажат. 
Освен това Кадиров обещал да достави на посолството хубави тоалетни чинии, микровълнови фурни и килими - плячка от Украйна, която чеченските бойци изпращат на лидера си. 
Може да бъде изображение с текст, който гласи 'посольство россии в болгарии 13 min през нощта срещу 6 септември за пореден път беше цинично осквернен паметник на съветската армия в софия. монументът беше залят c боя, a една от гранитните плочи e разчупена на парчета. принудени сме да отбележим, че русофобски нагласените граждани на българия продължават да правят неща, недостойни на жителите на тази прекрасна страна. война срещу паметниците e подло и безчестно дело, показател на низка култура и историческо безпаметство.'
Съобщенията на посолството се пишат на някакъв ужасен изкълчен език. Недоизгонени дипломати обясниха, че публикуват съобщения на развален български не от имперско високомерие, а защото не могат да откажат на Кадиров, меракът му бил голям като на чичо Денчо, ако не и по-голям. "Естествено, че можем да наемем един човек с нормален български, който да ни пише съобщенията. Но Кадиров държи да го прави само той", вдигат рамене дипломатите.


***
Следващият проект на Рамзан Ахматович е да си завъди козички в двора на посолството, щял да си викне овчари от "Възраждане", знаел, че няма да му откажат, защото го уважават и почитат като руски империалист, джихадист и джендърмерист. 

Още по темата