Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Изтекоха снимки от спалнята на подполковник Аристотел

Кандидат-президентът пишел с краката си еротични стихове

Платон и Аристотел: диалектика на натуралния каучук.

ФИЛОСОФИЯ В БУДОАРА

Подполковник-маркиз фон дьо тен Аристотел бе сниман в спалнята си от чалга певица, озлобена, че кандидат-президентът я прелъстил и изоставил. Подполковникът-философ, който е подчемберен на полковник Митева и генерал Борисов, имал доста буен втори живот, който досега оставал в тайна, обаче отхвърлената чалга певица го разкри пред медиите. 

Повечето снимки не са за показване пред възпитана публика, затова само ще ги опишем и то не подробно. Ще хванем контурите само, както е казал поетът. 

Според разказа на певицата, на която много не ѝ вярваме, всичко станало по следния начин:

"Тоя Аристотел пи две виагри и две уискита, разкъса ми дрехите, облада ме като див звяр, взе ми дъха и сърцето, изтощи ме, след което не ме изчака дори да мина през тоалетната, а ме зашлеви с една пачка евра и ме изхвърли на улицата, раздърпана и рошава. Спря да ми вдига телефона и след малко захърка, чуваше се чак на улицата. Екстеншъните ми стърчаха като на проскубана кокошка, дрехите ми бяха в окаяно състояние, силиконът ми беше деформиран. Помолих се на охраната да ме пусне, за да се пооправя и тогава нащраках снимките, нека цяла България и целият цивилизован свят да разберат що за философ е тоя Маркиз дьо подполковник. Той какво си мисли? Ще си гледа кефа и кампанията, пък аз да съхна и вехна? Няма да стане!" - тропа с краче и люлее гърди певицата. 

Снимките от будоара на Аристотел наистина са потресаващи. 

На тях се вижда, че философът държи до нощното си шкафче каца с кисело зеле, чийто капак подпира с кюлче злато и томче от Corpus Platonicum. Певицата твърди, че страниците на книгата лепнели от гръмнал силикон, останал от друга посетителка. От същото вещество имало и по стените. На снимките се виждат търкалящи се по пода опаковки от виагра, полупразни бутилки, повръщано... Търкалят се също кебапчета, завити в страници от "Политика" на Аристотел на старогръцки и немски.

"Тия немци са подредили и систематизирали цялата Античност!" - помислила си чалга певицата и продължила да снима.

Следващите снимки, предоставени от певицата, показват самият подполковник-философ как лежи напреко на леглото, а краката му стърчат извън постелята, насочени към клавиатура на компютър.
Мадамата обяснява, че пръстите му мърдали и той всъщност пишел насън с краката си еротични стихове и радикални философски трактати в духа на Жорж Батай. 

Певицата дори се уплашила, че подполковникът не е заспал, но се уверила, че всичко това се случва насън, просто мозъкът на философа никога не спял. 

Сърцето на певицата се свило от възхищение и обида, че този мъж-стихия-мозък, съвършен и вероломен във всяко едно отношение, не я иска и само си е поиграл с чувствата и корпуса ѝ. 

"Но аз не съм такава!" - просъскала тихо на себе си певицата и продължила да снима - шoкиращите фотоси показват, че изпод леглото се подава лека картечница, на възглавницата има мачете, а на стената виси пушка-кремъклийка. 

"Ако в първо действие пушката виси..." - помислила си чалгарката, но в същия момент философът изхъркал по-силно, свирнал през носа си, тя се уплашила да не се събуди и се изнесла с 200 км/ч. 

***

Подполковник Аристотел се съгласи с удоволствие да коментира пред нашия бюлетин скандала, който според него не е никакъв скандал. 

"Не ме притесняват тези снимки и хиперболизирани разкази - повдигна рамене и нацупи устни сибаритът. - Аз съм нормален мъж. Къде е казано, че философите не трябва да имат полов живот или да разпускат понякога малко по-буйно? Това е личен живот и аз като джентълмен няма да коментирам женски качества или какво представлява една певица, като ѝ паднат претенциите. Не мисля, че ще се отрази негативно на кампанията ми. Имам пълната подкрепа на Генерала и Полковничката. Моля ви се! Аз да не съм някакъв Аристотел Она̀нист! Моля, моля! Две черни джипки карам, полковник ми е вицето със яката дупара! Оп-са, иху-аху, джиц-так-так-так!"... 

И философът се разкърши в таза, за да покаже колко е освободен. 

Още по темата