Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Ивайло Иванов поема дисциплината в детските градини

Фандъкова се впечатлила от подвизите на хората му под колоните на МС

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

БУЛ. ФАНДУПКОВ - МОСКОВСКА
Бившият главен секретар на МВР и гуру в БДСМ-културата Ивайло Иванов наскоро бе приютен и трудоустроен в Последното убежище на гербоидите - Столичната община. Кметът Йорданка Фандъкова назначи Иванов за директор на Столичния инспекторат - служба, която следи за реда и нарушенията в София.
Фандъкова харесала Иванов за Инспектората, не по някакви гербави съображения, ами защото страшно се впечатлила от въздействащите еротични кадри от прочутото видео с полицейска хореография до колоните на Министерския съвет от септември миналата година. Фандъкова останала очарована от действията на полицаите - тогава под динамичното оперативно ръководство Ивайло Иванов.
Полицаи в защита на биячите: Смазаната от ритници и снимана Цвети била  ”ранена при бутаницата на протестиращите”
Тогава полицаи малтретираха за добро младежи от протестите, превъзпитаваха ги с различни телесни наказания, милваха едва ли не доброволно момиче и я снимаха поразголена, без да нарушават стандартите на Фейсбук и Инстаграм!
"Съгласете се, че е много зрелищно и предизвиква тръпки, когато видиш да мятат вързани младежи като чували с картофи - коментира кадрите от колоните Фандъкова. - Дори за поулегнали хора на възраст това е силно въздействаща гледка, а човек с годините почва да цени всяка естествена тръпка. Тия неща минават и отминават, а човек има нужда от емоционални дразнители, за да почувства нерва на живота. Ние, хората на обществена длъжност, нямаме личен живот, забравяме какво е това топлина и ласка, затова се впечатлявам от такива решителни и малко грубовати, но сърцати мъже" - откровена е пред нашия екип Фандъкова.
"Затова и днес - продължава изповедтта си Фандъкова, - днес, когато за пореден път гледах кадрите с ексцесии зад колоните на МС, аз си казах: искам го този ексцесионист на по-специфична длъжност. И реших да му възложа контрола върху дисциплината в детските градини на град София. Мисля, че г-н Иванов ще въведе в общинските детски градини много красиви практики от естетиката на насилието. Нашите деца трябва да растат в по-сюблимни условия и по-строга дисциплина, за да могат да прекрачват правилата само най-големите връзкари и чаровници. Напоследък се тревожех точно по този проблем, знаете, че съм педагог, а дисциплината е един от най-големите проблеми на нашето образование. За това трябва да се работи още от предучилищното възпитание по този проблем. Искам Ивайло Иванов да повиши дисциплината първо в предучилищното възпитание, после ще мислим как да се интегрират тези методи и в училищното образование, университета, БАН и така нататък. Да си кажем честно, някои родители също имат нужда от сверяване на гражданския компас. Нямате представа колко претенциозни са станали софийските бг-мами, които успяват да си уредят децата за детска градина. Всички имат нужда от затягане на дисциплината и за мен Ивайло Иванов е човекът. Той ще го направи по най-нежния начин на силовите методики. Удовлетворена съм от това свое решение. Пожелавам успех на г-н Иванов по пътечката към мечката!" - тържествено артикулира Фандъкова. 

Още по темата