Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Джошуа и Пулев си размениха маските, след мача ще гърбят измамници

След като се премериха, двамата съперници три минути се целуваха като по филмите

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви


На Първа линия лесно няма!
Претендентите за световната титла по бокс Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, въпреки положението по света, пак си изиграха традиционната хореография при меренето на кантара преди Големия мач. 
Двамата воини си разиграха Танца на бойните петли, покрещяха си в лицата - показаха, че от нищо не ги е страх и са винаги на Първа линия също като лекарите, полицаите, касиерките в супермаркетите и аналоговите чиновници.
След като се накрещяха двамата едновременно се хвърлиха един срещу друг да се целуват с идеята всеки да съди другия за непозволена целувка, както Джени Суши тормозеше Кубрат след нерегламентирана ласка.
Кубрат Пулев наказан с 2500 долара глоба и отнет лиценз за 6 месеца -  24chasa.bg
Кубрат и Джошуа дълго се целуваха, гледайки се в очите, докато и двамата разбраха, че никой няма да може да осъди другия. 
Като видяха, че от това няма да излезе нищо, двамата боксьори решиха да си останат приятели, а в знак на братски чувства си размениха маските, които бездруго бяха подгизнали в техния въздушно-капков роман. 
След това Кубрат разказа само за нашия "Фейк бюлетин" какви са отношенията му с Джошуа. 
"Ние се уважаваме - призна Кубрат. - От една гилдия сме, една порода. Здрави, корави мъже с лъвски сърца. А то мъже не останаха, аз се чувствам самотен, всички станаха някакви джендъри. Малко са мъжагите като мен и Джошуа. Него ще го заведа след мача на Белмекен, ще му направя един Възродителен процес. Джошуа значи Исус. Значи ще го кръстим Антон Исусов, ще го приобщя към рода Дуло, такива мъже ни трябват на нас. После ще го водя из България и Румъния да гърбим телефонни измамници. Те имат много висок стандарт на живот, което ще ви го кажат и от Прокуратурата. Аз и Джош ще ги гоним като бесни хрътки и ще ги мачкаме, където ги докопаме. В името на справедливостта, в името на България. Жив е българският дух. 
Е, няма как, първо ще го набия Тони малко на мача, но обещавам да не го малтретирам. Няма да го унижавам, няма да му вадя душичката. Чувствам го сродна душа, усещам, че това е началото на едно истинско приятелство, ще го вкарам и в българската политика. И, честно да ви кажа, Тони се целува по-хубаво от Джени Суши, вдигна ми адреналина за мача!"
След това двамата боксьори се оттеглиха за спа-процедури, маникюр, педикюр, лайф-коучинг и стайлинг на космите в ушите.  

Още по темата