Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

България залага на Бастунбаши-туризма

Борисов става забележителност, излагаме го на чужденците

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

МАСКАРЛЪЦИТЕ НА МЪСК

Днес Илон Мъск, докато си цъкал на телефона, превъртал Туитъра и ТикТока и случайно попаднал на видеоизрезки с Бойко Борисов. 

Мъск се загледал в тоя забележителен екземпляр и възкликнал:

"Този балкански субект е като персонаж на компютърна игра, виждал съм какво ки не в тоя живот, ама такова ренде не знаех, че съществува!"

След това потърсил повече информация за Борисов и всяко следващо сведение го удивлявало все повече и повече. 

"На тоя свят има какви ли не типове. Мадуро, Тръмп и Путин са чешити наистина, ама такова вещество като Борисов няма аналог нито в тая вселена, нито в мета-вселената, която също ще купя някой ден!" - написа Мъск в собствения си туитър-канал с чавка, за която предприемачът плаща 20 долара месечно, местейки сумата от единия крачол в другия. 

Служебният министър на туризма Илон Димитров показа, че не може да спи от рефлекси. Вместо да се отпусне в следобедна дрямка, министърът веднага покани Илон Мъск лично да се наслади на явлението Борисов и неговите машини за гласуване. 

"Аз съм Илон и Вий сте Илон, затова се разбираме - написа в Туитър министър Димитров по адрес на Мъск. - Заповядайте в България, уелкъм, значи, чакаме Ви в нашата красива и плодородна страна, да видите какви индивиди е раждала, ражда и сега нашата земя хубава!"

Най-богатият човек на планетата Илон Мъск направи страхотна безплатна реклама на България в Twitter.   Под снимка на Белоградчишките скали в социалната мрежа той коментира: "Бях сигурен, че това е в Elden Ring".

"Адашът ми Илон Мъск направи страхотна реклама на България, а ние най-после трябва да се научим да печелим от богатствата на нашата древна култура - направи изявление и за българската публика министърът. - Борисов ние си го знаем и сме му свикнали, вече не му се и учудваме, но за цивилизования свят той е нещо невиждано. Познават го само шепа държавни ръководители и някои дискретни разузнавачи. Време е да покажем нашия Бастунбаши на широката публика и да привлечем туристически поток от цял свят. Ще печелим от Руско-турски поток, ще печелим и от Бастунбаши-поток в тия трудни времена на милитаризация, инфлация, стагнация и пауперизация" - показа мащабно мислене министър Илон Димитров. 

Министърът покани и Борисов, за да съгласува с него туристическите ползи за България, а президентът го покани за консултации по мъдро съставяне на правителство. 
Борисов-Бастунбаши естествено се съгласи да работи за България като Сто национални обекта едновременно и успоредно с това да мобилизира националната мъдрост за съставяне на правителство с функции на личен чадър. 

Първият номер, с който Бастунбаши ще очарова туристите, е - превъплъщения на машина за гласуване. 

Борисов ще показва на международната публика как машината за избори Цветановка се преобразява в Мадуровка, за да стане в крайна сметка Борисовка. 

Друг номер от програмата му ще е демонстрация как бие дузпи, докато вкара.

Бойко Борисов очевидно разбра, че е отишъл твърде далеч със скандалните промени в Изборния кодекс, с които на практика се обезсмисля машинното гласуване, и даде сигнал, че е готов да отстъпи от тях.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата