Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Борисов призна: От всичките ми хареми най обичам академиците!

На академик човек акъл не можеш да му набиеш, той си има - поучава лидерът

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

АЗ СЪМ УМЕН И ВИЕ СТЕ УМНИ!

По случай връчването на мандата за съставяне на правителство от името на ГЕРБ на член-кореспондент Николай Габровски Бойко Борисов се разчувства и се обясни в любов на академичния си харем. 

Той привика в Зайчарника си бюлюк професори, академици, член-кореспонденти, ректори и някои по-изявени ръководител-катедра и ръководител-секция. 

Борисов се разплу на диванчето си, а учените се строиха и подравниха, гледайки го предано в устата и чекмеджето. 

Лидерът бе в нежно настроение и директно им разкри стаеното в гръдния му кош:

"Имал съм всякакви хареми, но академиците са ми най-близко до сърцето!" - изля си душата лидерът и залепи на учените по една банкнота от 500 еврака на челото.

"Ето виждате, с болните ми менискуси станах на крака лично да ви облаская и даря с дарове богати!" - изтъкна лидерът, а харемът изпусна хорова въздишка. 

"Обичам ви повече от всякакви манекенки, моделки, мисирки, пиарки... Да не говорим за Мата Хари и други змии в пазвата. Вие не знаете какво е да те ухапе пепелянка по член-кореспондента!" 

"Не знаем, не знаем" - потвърдиха учените щракалки, макар че някои от тях знаеха.

"Вие сте най-голямото ми богатство. Вие сте най-ценният материал на дългата ми резервна скамейка" - продължи да ласкае ханъмите си Бастунбаши.

"На академик човек акъл не можеш да му набиеш, той си има!" - изтъкна Меси ди тутти Меси. 

"Така е, вярно е", потвърдиха академичните ханъми. 

Лидерът отново стана, въпреки болките в неизброимите менискуси. Обиколи милите си и тупна по един чембер на всяко чело, на мястото, където беше лепил банкнотите преди минута. 

Накрая ги наръча да прекопаят легендарното Лозе на Габровски, нищо че е зима, то не пречи да се покаже уважение и мъдрост към социалистическата идея. 

"Трябва да направим този жест към БСП, за да ни подкрепят в името на националния идеал, народното добруване и ценностите на Хартиената коалиция" - обедини векторите Борисов и даде пример за преодоляване на различията, защото стига сме се делили! 

"Лозето на Габровски е идеално за кърска любов!" - убеден е лидерът на ГЕРБ. 

'This Is Acting' is already 5 years old 🎉 Thanks to all of you it's been a truly *Unstoppable* journey! To celebrate, here's a throwback to the Nostalgic Fo...

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата