Quantcast
Умилителна сцена преди протест и вот: Кмет лично "чисти" контейнери | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Умилителна сцена преди протест и вот: Кмет лично "чисти" контейнери

Пиесата се разигра в Кърджали
3 394
 FB/ Мохамед Хабил-Групата на Кърджали и областта
Кметът в "работна обстановка".

Комични случки настанаха в Кърджали. След като месец градската управа не смогваше да се справи с преливащите контейнери и мръсотията превзе улиците, а недоволството на хората стремглаво растеше, вчера кметът Хасан Азис лично се появи край камион и площадка за изхвърляне на боклук. Негова снимка в "работна обстановка" плъзна в социалните мрежи. На кадъра се вижда как той наставлява служителите от чистотата - нещо като оперативка на терен. Умилителната сцена дойде в навечерието на протест пред сградата на общината, а и на старта на предизборна кампания - в такива ситуации обикновено се предприема точно такъв пиар, целящ да внуши, че съответният управник е взел присърце проблемите на хората. И всеотдайно ги решава.

След протеста днес Азис обеща до сряда вечерта градът да бъде изчистен, а до понеделник - и селата. Работници, графици, ако се наложи и допълнителна техника...-  всичко щяло да бъде впрегнато за целта. Успоредно кметът каза, че търговци изхвърлят нерегламентирано отпадъци (кашони).

Основното оправдание на градската управа и сметоизвозващата фирма „Грийн Партнърс БКС“ е, че се е запалило регионалното сметище, което нарушило графиците на обслужване. То обаче се запали преди седмица, а проблемите бяха налични преди това.

Още по темата:

 

 

Още

Мистериозни решения реанимират новия завод за боклук на Вълка

25.11.2022

НИКОЛАЙ ИВАНОВ

1789
Служителка на МВР е хваната да шофира с близо 3 промила алкохол

22.11.2022

Обновена

7985
МВР задържа общински съветник от Кърджали за купуване на гласове

29.09.2022

Обновена

2208