Quantcast

Медия без
политическа реклама

Столичен шофьор на джип се саморазправя като в Дивия запад (видео)

Прокуратурата образува разследване за хулиганство

20 Авг. 2020Обновена
Нова тв

Шофьор на джип "Мерцедес" G-класа блокира движението на столичното кръстовище на бул. "Цар Освободител" и ул. "Г. С. Раковски" с колата си, съобщи Нова телевизия. Сигналът е получен от възмутени граждани, заснели видео клип от случилото се.

В ситуацията, наподобяваща времената на произвол в Дивия запад, мъжът създава няколко предпоставки за пътни произшествия. След като първо демонстративно препречва пътя на "Ситроен" С1, побеснелият шофьор умишлено блъска два пъти отзад успелия да паркира край бордюра лек автомобил.

От него невредима излиза пътуваща жена. Това не трогва мъжа в джипа и той поема с висока скорост в посока пл. "Славейков" пред невярващите погледи на останалите участници в уличното движение.

За разлика от други случаи, от които прокуратурата не се трогва, този път светкавично се самосезира след репортажа и е образувано разследване за хулиганство. Прокуратурата съобщи, че на излъчения клип се вижда как "шофьор на джип извършва непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като блокира движението и създава няколко предпоставки за пътни произшествия и след като прави опит да се включи в движението, реализира пътнотранспортно произшествие със спрял на пътя лек автомобил, в който има жена. Деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост".

Ключови думи:

София, шофьор, агресия

Още по темата