Медия без
политическа реклама

Отстраненият Дренчев се гаври с Костадин Костадинов

Във "Възраждане" не е скучно тия дни

10 Февр. 2024
Николай Дренчев
Илияна Димитрова
Николай Дренчев

Един от отстранените депутати от "Възраждане"  - вече бившият организационен секретар Николай Дренчев, не пести сили да се гаври словесно на "Фейсбук" профила си с довчерашния си партиен гуру. "Ако Костадинов управляваше България, аз вече щях да съм в Белене! Ама... няма да управлява!", написа той. В друг пост заявява, че обяснението за накупени столични съветници от "Възраждане", откъдето тръгна скандала с отстраняването, било "примитивно и малоумно" - отново визирайки очевидно Костадинов.

Междувременно и съпругата на Дренчев напусна партията. "Днес доверието на председателя на Възраждане Костадин Костадинов към мен беше свалено. Това пролича, след като ме изхвърли без обяснения от страницата Възраждане – Ловеч, която създадох и администрирах през годините", написа в социалната мрежа Красимира Дренчева. Все пак фамилията ще има представител край Костадинов: братът на Николай - Димо Дренчев, остава депутат.

Като цяло никак не е скучно в партията тия дни. "Какво и как да правим с предателите", е водещата тема на "Фейсбук" профила на Костадинов.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата