Медия без
политическа реклама

Мелания благодари на Бойко за красивите подаръци

Българският премиер любезно върна жеста, "тагвайки" нея и съпруга й във Фейсбук

08 Февр. 2020
МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА

Мелания Тръмп е изпратила благодарствено писмо до нашия премиер Бойко Борисов, става ясно от негова публикация днес в социалните мрежи. Първата дама на САЩ e очарована от подаръците, които получила от министър-председателя по време на посещението му в Белия дом през ноември - шал с традиционна българска шевица и розово масло.

А Борисов, видимо разнежен, декларира: „ Радвам се, че Melania Trump високо е оценила красотата на българската шевица и нашето розово масло, с което сме прочути в цял свят. Шалът с традиционна шевица и българското розово масло, които й подарих по време на посещението ми в Белия дом, са още един жест за приятелството между България и САЩ. Връзките между нашите две държави никога не са били по-силни. Тепърва ще засилваме сътрудничеството във всички сфери. Още веднъж благодаря на Мелания Тръмп и на президента Donald J. Trump за гостоприемството във Вашингтон. Те винаги са добре дошли у нас". Публикацията на Борисов във Фейсбук бе придружена с отбелязване на двамата американци (т.нар. тагване), за да видят те (или поне администраторите на профилите им) насрещната негова любезност.

Милата сцена придобива публичност няколко дни, след като съдия Андон Миталов и семейството му получиха забрана да влизат в САЩ. От самото писмо на Мелания, публикувано от Борисов, става ясно, че то е написано на 9 януари.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата