Quantcast
Кмет на ГЕРБ прие Пеевски и сие | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Кмет на ГЕРБ прие Пеевски и сие

21 503
 FB/ДПС Пресцентър
Домакинът Панов и знатните му гости.

Кметът на Велико Търново и регионален лидер на ГЕРБ Даниел Панов е приел днес в кабинета си най-първите лица на ДПС, сред които и Делян Пеевски. За срещата се разбра след съобщение на пресцентъра на Движението. Пеевски е бил придружаван от лидера на ДПС и кандидат-президент Мустафа Карадайъ, кмета на Белица Радослав Ревански и Камен Костадинов, член на ръководството на партията.

Пеевски води листата на ДПС в региона. Официално ГЕРБ и ДПС са съперници, но, видно от разпространените снимки, разговорът е бил доста задушевен. Поводът за срещата не е известен. Пресцентърът на ДПС изтъкна, че Ревански е член на Управителния съвет на Сдружението на общините, а Панов - негов председател. И така опита да внуши, че визитата е била по общински въпроси.

Любопитно е и присъствието на Камен Костадинов. Той и Панов са колеги в новия Изпълком на Българския футболен съюз. Само преди седмица депесарят водеше извънредния конгрес, на който самият той бе преизбран в Изпълкома, а кметът на Велико Търново стана един от четиримата нови членове.

Още

Футболен шеф наследи Дафовска начело на биатлона

23.06.2022

1888
Опозицията провали избора на председател на парламента

22.06.2022

Обновена

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

5897
Борислав Михайлов е бил на разпит в ГДБОП

22.06.2022

551