Quantcast
Ден 63: Подгряване за второто "Велико народно въстание" | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Ден 63: Подгряване за второто "Велико народно въстание"

2 297
 МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА

63-и ден на протести започна днес на жълтите павета пред Президентството под надслов "Нас не ни е страх". Исканията остават за оставка на правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, както и за дистанционно и машинно гласуване. 

Малко след 19 ч. все още хората на площада не са много, но полицейското присъствие пред Министерски съвет е засилено. Сутринта органите на реда бяха образували плътен кордон около сградата на парламента (бившия партиен дом), докато депутатите пристигаха за работа. 

Присъстващите в "Триъгълника на властта" посочват, че ще протестират, докато кабинетът и главният прокурор не си тръгнат и също така казват, че утре отново ще са на протеста. За утре сутрин, в 8 сутринта, е обявено така нареченото "Второ велико народно въстание". 

Това даде повода във фейсбук профила на така нареченото "отровно трио", което е организатор на протестите, да бъде публикувано 10-минутно видео. В него адвокат Николай Хаджигенов дава инструкции за безопасност при задържане и полицейско насилие. "Длъжни сме да предположим, че утре отново ще има правителствени или платени от олигарсите на правителството провокатори. Такива хора вече не ги снимайте и не ги давайте на полицията, защото тя както вече знаем, не реагира. Отдръпнете се от тях. Ако обаче има достатъчно много хора, вероятно няма да може да се дръпнете никъде. Тогава просто седнете", посочи Хаджигенов и допълни:

"Нужно е да предположим, че  отново ще има полицейско насилие. Полицията и жандармерията ще бъдат оборудвани с противогази, което означава много повече газ. Това, което трябва да запомним като среща с този газ, е да не пипате нищо с ръце, дръжте си ръцете далеч от очите, не се мийте с вода, защото става по-лошо. Ще бъде организиран пункт както и предишния път зад фонтана пред Президентството, зад сцената. Поръчали сме сухи кърпи, ръкавици".

Във връзка с утрешните протести преди няколко дни беше обявено създаването на доброволческа структура. Този следобед стана ясно, че до тази сутрин има записани над 700 доброволци от 25 държави, включително Австралия, Канада и Япония, които са готови да работят заедно за събаряне на властта и изграждането, на цитирам, "нормална държава".

В България тези доброволци са от над 70 града и 11 села, пише още в публикация на "отровното трио".

Общо три протеста са планирани за 10-и септември, обявиха от СДВР. МВР ще организира контролно-пропускателни пунктове, на които ще се проверяват за опасни предмети и оръжие хората, идващи на демонстрациите.

52

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Синдикатът на МВР защити полицаите от тайния купон в Сандански

24.02.2021

831 2
Протестиращ осъди МВР за незаконен арест

22.02.2021

МАРТИН ГЕОРГИЕВ

5752 13
МВР обновява автопарка си със спецбусове за над 5 млн. лева

20.02.2021

МАРТИН ГЕОРГИЕВ

5597 9

Коментари

Страници

риболовец 5

   "Подгряване на вчерашния обед"

Сократя

А боба, боба подгряхте ли?

Moby-Dick

Бобът е като революцията. Не се подгрява. Или се подвира (за което трябва досадно постоянно бъркане, инак ще загори), или веднъж изстинал, се яде студен. Подгрее ли се - вкисва.

принцеса Даяна

Да им се неначудиш на заглавията. Поне да бяха изкарали 3-дневно обучения при видния народен въстаник доктора Тренчев професионалистЪ.

фортинбрас

63-ти ден от един отровен от провокатори протест, започнал с искане за върховенство на закона, но не този на Политическата Джунгла. В нея продължават опитите с „капана за мишки” на магистратската съдебна система в България, да бъде уловен Слона на Организираната Престъпност в Автокрацията (СОПА). Продължават и протестните опити за сваляне от власт на – Бандитизма Оторизиран с Ръководство на Институционализирано Силово Овладяване на Властта (БОРИСОВ). Продължават, но в добрата стара посока на „девета глуха”.

 

Главният Гешев обаче фалцетно обещава, че ще хване „слонът „БОРИСОВ” с капан за мишки”, а Гешев никога не лъже!

Освен трите пъти на:

- представяне на Държавния банков преврат „КТБ” осъществен срещу правителството на „Пламен Орешарски” за постигане целите на опегето „Борисов 2”, като престъпление на Цветан Василев, а не като сбъднато рейдърство на Дон Шиши;

 

- представяне на дългия списък на големите заблуди в борбата си с престъпността като големите си заслуги обслужили избора му за „шериф на народа”, наложило този лъжовен списък за бъде дълбоко ЗАсеКРЕТЕН, дори за целите на влязло в законна сила съдебно решение;

 

- представяне на големите си успехи в „борбата срещу” организираната престъпност по времето през, което е противоконституционен „главен прокурор”, като голи доказателства за създаването на тази организирана престъпност по времето през, което беше геШеф на противоконституционната Специализирана прокуратура, създадена от опегето „Борисов 1” за покровителство над организираната престъпност на СОПА-та на Мутрофашизма Борисов ІІІ-ти противоконституционен, престъпен и правно нищожен мадат.

 

Що е то ОПД (организирана престъпна дейност) и има ли тя почва в държавната власт на Република България?” – е „Ана тема”, в която дори чрез употребата на осем неистини прокурор* от Специализираната Му прокуратура не успя да докаже, че задължителното здравно и социално осигуряване „не е ОПД”, която властимащите осъществяват „чисто, свято и невиновно” чрез държавни органи и агенции, каквито в случая са НАП и НОИ.

  

Бий самара/„правителството”, за да се сеща народа/„магарето”!” отдавна вече е излязла от употреба форма на държавничество. Днес „полицаи” бият народа, за да не усеща самара „Борисов 3”, който иска да свали от гърба си.

Тези „полицаи” обаче трябва да знаят, че и в Модерното робство на Мутрокрацията съществува и наближава „Видов ден”, в който ще бъдат обявени „за” и съдени „като” участници в ОПД „ББ” („Борисов Българоубиец” на повече от 500 000 българи), обслужвала „правителство” от узурпатори на държавна власт, чиято правна легитимност е равна на Нула – не само по силата на чл.8 от Конституция на Република България.

Да настръхнем, може ли?

 

Isihia – Klyuch

https://www.youtube.com/watch?v=HS5hmStjmBk 

* Анихилация 1.2.

http://www.buda-la.com/articles/view/235

принцеса Даяна

Горният ако се беше сетил да обяви освен омачкването на Узурпатора и какво ще яде народа щеше да му излезе сметката. Ама кой да му каже, че народа освен да протестира трябвало и да яде, няма кой. Ресто, плийз...

Генерал Съсзеле

Боп ще има да...по БОбикянски.

Каунь също от Асковско.

Адвокадо върнато от хаджилък за десерт

...... след консумацията се очаква скулптуро да извае едно голямо кафяво л...о

'FranceskRivalta'8

Шубето било голЕм страх, казват в Златуша и Хераково.

вале

Оставка.

вале

.... и съд.

 

gigaton

Баба О,Райли, я подгряхме. Тъкмо си говоря с Пиит Таузенд! :) 

Evasion

Доброволци ще свалят българското правителство от... Япония. Тва и другарят Илфи Петров не може да го измисли, но той е с къде по-бедна фантазия от бабикяните по отношение на идиотщините... Все пак трябва да признаем, че Илфи Петров са само двама, докато бабикяните понякога достигат 100-108...

Оня, бития в няколко точки по света журналист, набиха ли го вече, или пак е забегнал гол към Черни връх?!?

Павета от вкъщи ли да се носят, или снабдяването ще става на място? А със сламата как стоят нещата, ще има ли достатъчно, или предния път бабикяните я изплюскаха, пардонь - изпасоха? Предлагам на примоция - две бали за левче!

gigaton

КАжи кво пиеш, Evasion ;)

Evasion

Бира Митос 👌

принцеса Даяна

На 9 септември 1944 се е викало "Смърт на фашизма - свобода на народа" и е действало вдъхновяващо, но на 9 септември 2020 същото звучи като фарс. Кряскащите го нямат понятие нито от думата народ, нито от субекта стоящ зад нея.

gigaton

Принцесата я кара урбулешката, ама какво да ѝ кажа? :)

Джиджи

Принцесата я кара урбулешката, ама какво да ѝ кажа?

А освен да я кара урболешката, пише и доста неразбираемо ... 😏💩💨

 

Що тъй?! 😂😂😂

Flamand

Хич ли нямаше и четвърти, броейки и играчката, участник в подгряването да го вкарате в кадрото за по-внушително?

gigaton

Много лъжеш, принцесо :)

gigaton

Да припомня на Даянчето лъжите? :)

принцеса Даяна

Ти освен велики мисли друго можеш ли да кажеш?

gigaton

Пак ли съм от АГИТКАТА ;) :)

gigaton

Нямам велики мисли, ти лъжеш като циганка!

gigaton

Да знаеш, Даянче, ноого мразя да ме лъжат :) Ти просто си неспасяем случай :)

Rendeto

Утре ако прее-таковате протеста вече нема да ви говора. 

Начи прибирам семейството утре от трета почивка тва лято, и докато си ида на село,  ако не сте свалили тирана, вече ви умножавам по нула.

hamel

Не успяха да отговорят 98% 

Бремааму - цела социологическа агенция - в ена персона? Де ги пита? В градската баня?

Васик

Борисов си изгърмя куршумите с карантината, джипката, отпуската, сега просто се крие в зайчарника. От Брюксел го канят да дава обяснения за корупцията, той отговаря, че си има торта

hamel

Много лъжеш, принцесо :)

Тц. Тя не лъже, ей так кажеться И хочеться

hamel

А боба, боба подгряхте ли?

И даже Станишко го препържихме - така че фащай байряка и челната лепенка Ту шиба!

nobody2

другарят Илфи Петров

ама тва сериозно ли е казано :))))))))))

редакцията да закрива, както петьо цеков закри :)))

и без тва смръднята тук става нетърпима, мирише на герберска и на коалиции с тях леш

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш