Quantcast
Цветанов: В Шуменско са заплашвани да не напускат ГЕРБ | СЕГА
facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Цветанов: В Шуменско са заплашвани да не напускат ГЕРБ

Борисов изгради зависимост между партията му и ДПС, твърди бившият втори в ГЕРБ
3 735
 МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА

Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов твърди, че областната структура на управляващата партия в Шумен не позволява на свои недоволни членове да напуснат. По негови думи кметът на града и координаторите на ГЕРБ звънят на тези хора със заплахата, че не знаят какво ще се случи на семействата им. В "Политически НЕкоректно" на БНР Цветанов изрази мнение, че през годините Бойко Борисов е създал зависимости между неговата партия и ДПС.

Цветанов Цветанов даде пример с дългогодишния партиен функционер на движението на Доган в Шуменска област Бейзат Яхя. Той шеф в Североизточното дъжавно предприятие, под чиято шапка е ловното стопанство "Паламара" - любимо място на премиера. "След като беше изключен от ДПС заради близостта си с ГЕРБ, той стана незаобиколим фактор при взаменето на решения и най-близкият човек на Борисов в Шуменска област", твърди Цветанов.

Бившият втори в ГЕРБ отново повтори, че според него зад скандала "Апартаментгейт" стоят хора на премиера, тъй като чул, че се обсъжда неговото отстраняване от всички позиции в партията година и половина по-рано. Той не назова конкретни имена, но уточни, че се прави от хора, "които не изповядват тези ценности, които бяха в началото на ГЕРБ - да се говори с хората, да бъдеш принципен, обективен, прозрачен".

Според Цветанов неговата постепена изолация започнала през втория мандат на ГЕРБ с напускането на бившия вътрешен министър Веселин Вучков, който заяви, че ДПС влизали в службите. След това по-верните хора на Борисов са станали някои членове на кабинета като Томислав Дончев, Владислав Горанов и Теменужка Петкова, до които се е допирал до всички важни решения, като някои енергийни проекти, които Цветанов определи, като недоразумения.

4

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

ГЕРБ е предложила нулев ДДС на ваксините за COVID-19

29.11.2020

451 4
ГЕРБ набързо разпусна безполезната конституционна комисия

27.11.2020

Обновена

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

4466 47
ГЕРБ и ДПС подкрепиха Елена Йончева срещу себе си в Брюксел

26.11.2020

СВЕТОСЛАВ ТЕРЗИЕВ

21815 17

Коментари

deqerven
снимка на deqerven

Не се знае колко са далеч. Ако се завихри някаква феерия/казвам ако, не ми скачайте веднага/ с вируса и здравеопазването рухне, Човекът който погали крава, може и да хвърли кърпата. 

Льо Клер

през годините Бойко Борисов е създал зависимости между неговата партия и ДПС.

 

Това, което имаме като републиканец, знае най-добре. Други известни републиканци са Линкълн, Айзенхауер, Никсън, а от България, съучредителят на партията, Георги Градевски, по-известен с мението си за председателката на новоучредената парламентарна комисия, г-жа Атанасова:

 

"Това животно неоправено е назначено за председател на комисия за промяна на конституцията !!!
Конституция се пише с кръв , а не от олигофрени със сексуални проблеми !!!"

Памфуций
снимка на Памфуций

Цветанов изрази мнение, че през годините Бойко Борисов е създал зависимости между неговата партия и ДПС.

Които зависимости "през годините" са били скрити от погледа на втория човек в партията, който поддържаше връзката с местните структури, нали?  

Хумангоид

Вучков беше министърът, който имаше верен, точен, уместен, критичен поглед върху работата на МВР. Тиквун го изгони на шестия месец. 

Влез или се регистрирай за да коментираш