Медия без
политическа реклама

Атакисти нападнали областния управител на София

14 Яну. 2020
Снимка: Архив

Областният управител на София Илиан Тодоров преустанови всякакви взаимоотношения с партия „Атака“ и обмисля дали да не напусне поста, който заема от квотата на партията на Волен Сидеров, съобщи самият Тодоров пред DarikNews.bg.

Причината за решението му е грозен "вътрешноведомствен" скандал, избухнал в столично заведение в понеделник вечерта. След вербалното насилие се стигнало и до физическо такова спрямо него от хора от "Атака". По неофициална информация всичко тръгнало от спор с Десислав Чуколов, депутат и зам.-председател на партията.

Екшънът се разиграл, след като лидерът на "Атака" напуснал ресторанта.

"Аз съм в болничен, с патерица съм. Чухме се с Волен Сидеров да се видим, тъй като от месеци не сме се виждали, за да поговорим. Поговорихме за няколко минути и той си тръгна. Обаче 5-6 човека, последните останки от „Атака“, които са се превърнали в една секта, започнаха да се заяждат с мен и да ме обиждат. Аз се придвижвам с патерица, но единият от тях ме удари", разказа Тодоров .

"След 9-10 години разбрах, че аз просто нямам нищо общо с тези хора. Просто сме прекалено различни. Съжалявам, че по този грозен начин трябваше да се разделим, но такъв е животът", заяви Тодоров.

През следващата седмица той ще обяви и дали ще остане областен управител – пост, който заема като част от квотата на партията.

 

Ключови думи:

"Атака", София, областен

Още по темата