facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Атакисти нападнали областния управител на София

1 013
 Снимка: Архив

Областният управител на София Илиан Тодоров преустанови всякакви взаимоотношения с партия „Атака“ и обмисля дали да не напусне поста, който заема от квотата на партията на Волен Сидеров, съобщи самият Тодоров пред DarikNews.bg.

Причината за решението му е грозен "вътрешноведомствен" скандал, избухнал в столично заведение в понеделник вечерта. След вербалното насилие се стигнало и до физическо такова спрямо него от хора от "Атака". По неофициална информация всичко тръгнало от спор с Десислав Чуколов, депутат и зам.-председател на партията.

Екшънът се разиграл, след като лидерът на "Атака" напуснал ресторанта.

"Аз съм в болничен, с патерица съм. Чухме се с Волен Сидеров да се видим, тъй като от месеци не сме се виждали, за да поговорим. Поговорихме за няколко минути и той си тръгна. Обаче 5-6 човека, последните останки от „Атака“, които са се превърнали в една секта, започнаха да се заяждат с мен и да ме обиждат. Аз се придвижвам с патерица, но единият от тях ме удари", разказа Тодоров .

"След 9-10 години разбрах, че аз просто нямам нищо общо с тези хора. Просто сме прекалено различни. Съжалявам, че по този грозен начин трябваше да се разделим, но такъв е животът", заяви Тодоров.

През следващата седмица той ще обяви и дали ще остане областен управител – пост, който заема като част от квотата на партията.

 

Ключови думи:

Атака, София, областен
2

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Подготвя се втора актуализация на бюджета на София

19.09.2020

570 2
19-годишен младеж загина в София заради опасно селфи

19.09.2020

1685 3
72-ра вечер на протести в София с искане за оставка на Борисов и Гешев

18.09.2020

Обновена

1710 32

Коментари

paragraph39

/:/ Областният управител на София Илиан Тодоров преустанови всякакви взаимоотношения с партия „Атака“ и обмисля дали да не напусне поста, който заема от квотата на партията на Волен Сидеров

................................................................................................................

Партията на Волен Сидеров/"Атака"/ НЯМА нейна квота по управленското правителствено Споразумение между "Обединени патриоти"/ОП/ и ГЕРБ! ТЧК! В това споразумение има само квоти на ГЕРБ и "ОП"!

Сиреч, Илиан Тодоров НЕ е от "квота на "Атака", в управлението с ГЕРБ,  а е от квота на Коалицията "Обединенти патриоти" в коалиционното ѝ управление с ГЕРБ!!!

Впрочем, след изгонването на "Атака" от ПГ на "Обединени патриоти"/ "Патриотичен фронт" на НФСБ и ВМРО + "Атака"/, ПГ "Обединени патриоти" НЕ би трябвало да съществува легитимно в Парламента?! И НЕ знам защо медии, политици и "всезнаещи" продължават да говорят за парламентарна Коалиция "Обединени патриоти" и нейна ПГ в Парламента, след като такава вече НЕ съществува легитимно?! ПФУ!

paragraph39

"ДА СЕ ЧУЕ И ДРУГАТА СТРАНА!"/древноримска правна сентенция/

...

От "Атака" отговориха на обвиненията на Тодоров следното:

"Във връзка с изтекла в медийното пространство информация, че е имало скандал между членове на ръководството на партия "Атака" и областния управител на София-област Илиан Тодоров заявяваме следното: Нито Волен Сидеров, нито Десислав Чуколов са присъствали по време на ситуацията, която описва Тодоров пред медии. Това, което знаем от персонала на заведението, е, че областният управител Илиан Тодоров се е държал непристойно и е хвърлял чаши и бутилки към персонала и клиенти на заведението. Тодоров е нанесъл и имуществени щети на ресторанта. Какво е предизвикало агресията на Илиан Тодоров, за нас остава неизвестно. Каква е причината за инцидента, опитваме да изясним в момента, но не смятаме, че случаят е от обществено значение". 

vesti.bg- 14.01.2020

Влез или се регистрирай за да коментираш