facebook
twitter

Горещи новини

13 души загинаха при автобусна катастрофа в Македония

905
БГНЕС

При автобусната катастрофа по пътя Тетово-Скопие са загинали 13 души, съобщи македонският министър на здравеопазването Венко Филипче. Седем от жертвите са загинали на място, а останалите на път за болницата, уточни министърът, който е на мястото на инцидента.

Катастрофата е станала край село Ласкарци. Автобусът, който е бил пълен с пътници се е преобърнал в крайпътната канавка. До момента е известно, че има 25-има ранени. Част от тях са с тежки наранявания. На мястото на инцидента пристигнаха над 20 линейки на Бърза помощ. В спасяването на пострадалите участваха екип на пожарната и багери.

"Двама от пострадали бяха докарани починали в болницата ни. Другите трима починаха, докато се опитвахме да ги спасим", каза директорът на Градската болница в Скопие Християн Костов. Според него "броят на ранените ще се увеличава“. Един от тях в момента се бори за живота си, каза Костов и поясни: „Сега оперираме в четири зали. Целият екип на болницата е на работа“.

3

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Последовател на "Ислямска държава" окървави Холандия

19.03.2019

604 4
САЩ отказват да приземят проблемните "Боинг"

14.03.2019

708 4
Училище рухна в Нигерия и уби най-малко 8 деца

14.03.2019

63

Коментари

JollyRoger's

Лека им пръст.

Soro

Македония е част от Гърция ! Страната се казва СЕВЕРНА Македония !

Жалко за загиналите .

dissidentbg

Не се казва на магистралата ли е тази катастрофа, защото е малко трудно автобус да се преобърне в крайпътна канавка на магистрала.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×