Медия без
политическа реклама

На психо-информационния фронт

Защо истеризира Путин

Александър Невзоров е руски публицист изгнаник и активен борец на информационния фронт. 
 YouTube
Александър Невзоров е руски публицист изгнаник и активен борец на информационния фронт. 

Най-важното за днешния ден е, че в целия свят отново замириса на пърлен задник. И съдейки по това как заискриха и задимиха бузите на Владимир Владимирович Путин, делата му май не вървят на добре. Напусна го хладнокръвието. Той мина на преки оскърбления към противниците на войната. От днес всички, които наричат неговите действия престъпни и шизофренични, а цялото му управление - дегенеративно, те вече се маркират с думата измет. Съответно ЧК и ФСБ трябва да активизират борбата с измета. 

Това, разбира се, вече е истерия. Все още прикрита и потисната, но в скоро време тя със сигурност ще се отключи напълно и ще се позабавляваме с нейната остра фаза - пяна от устата, ушите и т.н, и т.н. 

Принципно, за тази истерия има всякакви основания - даже ако подминем вчерашната пикантна история, когато един от Путиновите генерали герои внезапно се прояви като професионален мъженствен стриптийзьор (в интернет изтекоха кадри, вероятно от лична видеокореспонденция на генерала с неустановен получател - б.р.). Това вероятно е поразило представите му за възможностите на интернет. Не знам каква е съдбата на този генерал, но той вероятно няма да му се размине. Да не забравяме, че генералът е носител на ордена Герой на Русия и този орден той би могъл да използва в пикантни случаи като смокиново листо. 

Но даже без тази генералска история, причините за истерия са твърде много. 

Както ви е известно, днес над Петербург дълго и съвършено безуспешно ловиха някакъв украински неидентифициран обект. Вдигаха изтребители, суетяха се, администрацията тичаше обляна в пот да търси бомбоубежища. Изкашляха си старите зенитки. Но беше смешно, разбира се, това дълбоко недоумение, което демонстрираха руската ПВО и администрацията на града. Те биха могла да излъжат нещо високохудожествено, но стана ясно, че даже и на това не са способни. Те просто изпаднаха в дълбока безпомощност и продължиха небесните си търсения на страшни обекти, които вече приближават Петербург и се готвят да го бомбардират... Докато го гонеха из празното небе на Петербург, дронът долетя необезпокояван до Подмосковието и там се сгромоляса. (...)

Да се откъснем за момент от най-мрачните теми, а после ще се върнем към всички нюанси на Путиновата истерия. 

След оня там мъженствен стриптийзьор герой на Русия генерал Матовников, кой знае защо, на откровения го удариха и подчинените му морски пехотинци. Записан на видео пехотинец, с потресаваща искреност, бих казал - с нежност, показва пред камерата различни кози. Кози като кози, със зацапана козина, в козарник някакъв. И пехотинецът признава, че фронтовите сексуални потребности личният състав удовлетворява с козите. 

И от това видео действително ухае на хармония. И навярно истинските цели на Спецоперацията стават една идея по-ясни. 

Публикуван е примерен план за контранастъпление на Украйна в Крим... Предстоят демонически събития. Разбира се, в Кремъл вероятно подличко си правят сметката, че този неизбежен ад, неизбежният позор на Кримската епопея, най-накрая ще удари по муцуната руския звяр, ще го разяри, ще го събуди от анабиозата и той на тълпи ще се втурне към фронта. Много глупаво очакване. Населението наистина пребивава в злобно безразличие, то одобрява войната, но същевременно нищичко не желае да жертва.

Да видим какви още причини се намират за лютата истерия на Путин. 

Макар че Навални сякаш е обезвреден, сякаш са пресечени основните потоци от информация за мръсните Путинови тайни, днес в интернет изтекоха образци - материализираните представи на диктатора за красив живот. Видяхме фотографии на покоите, които той е построил за познатите си дами и вероятно отчасти за себе си. То е някаква лъскава цигания, цели стаи от злато, апартаментчета по 2600 кв.м. Примитивен, но баснословно скъп разкош. 

Тоест, под грохота на канонадата, докато простолюдието му пълзи в киша и кал, губейки крайници, той си е свил поредното диамантено гнезденце. И разбира се, той е бесен, че това гнезденце са го изкопали и представили на света...

(...)

Със съкращения, оригиналната публикация - тук: 

❗️Подписывайтесь на telegram НЕВЗОРОВ https://t.me/nevzorovtv https://t.me/nevzorovalidia https://t.me/nevzorovfanclubYoutube канал "Невзоров -цитаты".http...

 

Последвайте ни и в google news бутон