Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

"Възраждане" взе курс на стратегическо контраотстъпление: цепи копейката на две

Разломите при българските путинисти били имитация на Бунта на Пригожин и положителните му последствия

СЛЕД КОЛЕКТИВНА ПРОЖЕКЦИЯ НА ИНТЕРВЮТО С ПУТИН
Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов и неговият оръженосец Цончо Бай Ганев обявиха, че прогресивните сили в страната са в стратегическо контраотстъпление, а процесите на полуразпад сред българските путинисти са съзнателни и контролирани. Контраотстъплението се прави с цел прегрупиране и докомплектоване, след което ще последват нови изненадващи ходове, така че ориентацията на страната и политическият ни джендър да се преобърнат веднъж-завинаги в правилната посока.

Заради скандала в Столичния общински съвет от парламентарната група на "Възраждане" бяха изгонени трима депутати - Иво Русчев, Николай Дренчев и Александър Арангелов. Това съобщи лидерът на националистите Костадин Костадинов в парламента.

"Възраждане" се поразлюспи, но това е многоходова маневра с големи изненади - успокоява избирателите ръководството на партията.
***
"Както е казал Капитан Копейкин, това е Многоходовочка!" - демонстрира усвояването на нова лексикална единица леко запотеният Бай Ганев. 
Костадинов и Бай Ганев обясниха защо е било нуждо цепенето, люспенето и ротацията на "Възраждане" в градския и националния парламент. 
Двамата наблюдавали войната в Украйна и видели колко успешна е тактиката на Путин за стратегическо контраотстъпление. След всички трудности и трупове, след редица непонятни маневри и контраотстъпления, днес дори враговете на Руската федерация признават, че Путин отново е в силна позиция, диктува условия за преговори, дава свежарски интервюта. 
"То и ние не разбирахме много добре какво и защо става така в Украйна, но ето че стратегията проработи - изтъкна Бай Ганев. - Ние също вземаме курс на стратегическо контраотстъпление. При нас в момента също като в Русия и Украйна се разиграва в умален размер Бунта на Пригожин от миналата година. Тогава враговете ни потриваха ръце и очакваха едва ли не сгромолясване на Триединната Свята Рус! Вместо това последва катарзис, консолидация, затягане на гайките. Вижте колко беше доволен Путин в интервюто за оня Такър, дето малко прилича на Маргарет Тачър, но е по-женствен. Ние претворяваме путинските принципи у нас. Разпадаме се, за да станем като юмрук и догодина г-н Костадинов да дава интервюта толкова доволен, колкото беше Владимир Владимирович при Маргарет Тачър-Такър. Работать так, чтобы товарищ Путин спасибо сказал!" - демонстрира още немислими познания Цончо.
***
"Ние не сме сглобка, ние сме свободни и мислещи хора, авангардисти, деконструктивисти! - манифестира и Костадинов. - Ние не сме богаташи, както пишат клеветниците и доносниците. Ние сме скромни хора, цепим копейката на две. Освен това знаем какво пише в интернет!" - добави загадъчно той, отказвайки да даде разяснения по този въпрос. 
"Кой разбрал, разбрал!" - закри стендап брифинга изящно тънконогият лидер. 

Още по темата