Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Вълна от съпричастност! Традиционалисти от цял свят подкрепят старозагорския мачизъм

WIKIPEDIA.ORG
Джироламо Савонарола, традиционалист, изгорен на клада като еретик - на същото място, където той самият издигал Кладата на суетата.

КОНТРА-КЕНСЪЛ КУЛТУРА

Белият хетеросексуален мъж от Стара Загора, който упражни някои свои права с макетно ножче и машинка за клъц-клъц, бе обруган от обществото, но получи и мощна подкрепа от цял свят. 

Случаят доби широка известност и предизвика дискусии по цялото земно кълбо. 

Въпреки кампанията на продажните медии, напук на манипулираното общество, което осъди и окаля старозагорския отмъстител, много групи и личности не се поддадоха на инерцията и подкрепиха традиционните ценности на Стара Загора. 

Това бяха: талибани, чеченски бойци, вагнеровци, аятоласи, Z-активисти, тръмписти, Соня Мармеладова-Момчилова и Нидялку Нидялкув. Пораженецът Тити Папазов се уплаши и малодушно се отрече веруюто си, че истинският мъж трябва да възпитава жените с машинка за подстригване. 

Всички тези различни по акъл, етнос, религия и биологичен пол хора бяха обединени от идеята, че традициите трябва да се уважават, а манипулативната кампания срещу старозагорското макетно ножче се раздухва с цел прокарване на сатанинската Истанбулска конвенция. 

Гит, гит, Шейтан! Изиди, Сатана! Ваде Ретро! - на всякакви езици пъдеха злите сили традиционалистите, обединени като юмрук в защита на старозагорските ценности. 

Талибаните в град Кабул и Херат миналия месец на два пъти издигаха Клада на суетата като на средновековния католически фанатик Джироламо Савонарола. В края на XV век във Флоренция доминиканецът Савонарола хвърлил в огъня сума ти гащи, дантели, шапки, произведения на ренесансовото изкуство и други предмети на разкоша и светската суета, отдалечаващи човека от Бога. По примера на великия Савонарола талибаните издигнаха клади, в които гориха музикални инструменти, защото тези предмети развращават обществото. Техен представител направи специално изявления в подкрепа на Георги от Стара Загора и заяви допълнително, че талибаните никога няма да хвърлят в огъня такъв полезен и богоугоден предмет като макетното ножче. 


Pajhwok Afgan News.

***

Въпреки търканията, които имаха наскоро "Вагнер", Путин и чеченските главорези, покрай старозагорските събития тия три вектора се събраха като сноп пръчки (фаша, древен символ на единството) и обявиха, че непослушната жена е по-лош враг от укронацистите. 

Пригожин от "Вагнер" каза, че за такива гадини си трябва боен чук, те не заслужават толкова фин инструмент като макетното ножче. 

Нидялку Нидялкув пък заяви директно: "Войнстващият феминизъм и розов фашизъм ни докараха дотам да се крием, когато наказваме жени, като че ли е нещо срамно! България загива! Позор!" 
Соня Мармеладова-Момчилова зае по-деликатна позиция:

"Аз, вика, съм против насилието, ами ако жертвата симулира или проституира? Нали разбирате, че това доста променя статута ѝ на жертва От едната страна има пропаганда и от другата страна има пропаганда, аз си мисля, че момчето е добро и татуировките му са хубави. За себе си той е прав. Откровено казано, бих!" - признава Мармеладова, в чийто череп бълбука конфитюр като в гореща ламарина. 

Още по темата