Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

"Возрождение" подкрепя еврото, ако секат монети с профила на Цончо

Екранна снимка / БНТ
От ляво надясно: звънец, звонк, гола вода.

ОБРАТЕН ЗАВОЙ! 

ПатриоТикТок партията и тролска мрежа "Возрождение" реши рязко да разшири електоралната си база, като привлече и привърженици на еврото. "Возрождение" ще подкрепи приемането на единната европейска валута, само че с едно задължително условие! На монетите да няма потъпкани от мадарски джамбази сплескани български лъвове, а изисканият профил на Цончо Ганев.

Дори лидерът Костадинов преглътна егото си и признава, че Цончо е някак по-представителен и заслужава профилът му да е на евромонетата. 

"Не че аз съм некрасив, но Цончо е някак по-така... Колегата Ганев не е някакъв Ганьо, има си напълно европейски вид, с очилца, зализан, гиздав, палав, иху-аху, еееееей!" - викна фолклорно лидерът Костадинов, хвалейки стоката си. 

Този неочакван партиен ход е мотивиран от следните съображения. 

Лидерът Костадинов си дал сметка, че само с радикални послания партията се капсулира и не може да стигне до гласовете на колебаещите се и залутаните. 

"Бойко Борисов как бореше комунистите, но и хвалеше комунистите. Къткаше малцинствата, гушкаше се с 500-вековните ни поробители, но одобряваше и Възродителния процес. И 12 години балансираше на върха на държавата, въртейки задник като кючекчийка във всички посоки. И ние можем така, но ще въртим предник!" - доволен е от новите си концепции Костадинов. 

"Ние пак сме евразийци, но ни е ясно, че влизането ни в Еврозоната не зависи от настроението на шепа копейки и референдумкане по тъпана на националната тъпотия" - вдигна нивото и стилистиката лидерът. 

"Постепенно трябва да разширяваме и народното съзнание - разсъждава Костадинов. - Хората трябва да свикнат с някои диалектически противоречия. Антиваксите се ваксинират, противниците на еврото спестяват в евро, гръмогласните хулители на Запада купуват там имоти и пращат децата си на Запад, агресивните се бият посредством заместители и т.н. Това са нормални неща. А Цончо си е много хубаво момче и си заслужава да го изсекат на монета. Такова хубаво евро ще стане, че само си викам: дано, дано, дано!" 

Като заговори за Цончо, Костадинов се увлече в хвалбите:

"Ами че хубав е вагабонтинът, да му нащипеш бузките, да го... Мррррр котёночек, лапочка! Във великата руска култура между другото не е нещо грозно и гейско мъжете да се целуват и да се прегръщат по-енергично. Това е мъжко, това е нормално, това е поведение на силни характери без комплекси. Не е като при еврогейовете, които се целуват като жени, пфу!" 


Това е друго - мъжествено и дружеско, без евро-атлантически джендъризми. 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 2 април?