Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

"Величие" обеща подкрепа за кабинет срещу инвестиции в Историческия лунапарк

Борисов/Пеевски да си продадат имотите и да дойдат в нашата комуна, ще им дадем достойни старини, обеща Иванджелин Михайлов

Иванджелин Михайлов
Pixabay
Иванджелин Михайлов

БЪРЗИТЕ ПЕЧЕЛЯТ
"Мислете бързо!" - оферира лидерите на ГЕРБ/ДПС коч-гуруто Иванджелин Ошо Михайлов, идеолог на халюциногенната партия "Величие" и император на Историческия лунапарк. 
Михайлов даде на Борисов и Пеевски оферта-ултиматум с изтичащо време - до края на седмицата двамата трябва да си продадат имотите и да инвестират парите в Историческия Лунапарк. 
"Борисов, продай къщата в Барселона, Пеевски, продай хотел "Берлин" и вложете парите в Историческия ми лунапарк, схемата на живота ми! - предлага разумен гешефт врелият и кипелият комбинатор, който обаче има конкретни специални условия. - Не приемаме просто пари в брой, вие трябва да се приобщите към каузата ни, като продадете нещо, което ви е скъпо, имот, към който имате сантименти. Просто да ни мятате пачки не е достатъчно, трябва да покажете съпричастност с нашите тревоги и вълнения. Трябва да жертвате нещо лично. Няма нужда да вграждаме невести в парка, но вулгарни чекмеджета и порочни материални сделки не приемаме. Ние сме общност с идеали и сме зомбирали хиляди. Знаете ли колко хора са си продали апартаментите, за да инвестират и живеят в Историческия парк, работейки за общото благо, без да търсят печалба или пошла лична изгода?!! Инвестицията в Историческия лунапарк е инвестиция в кармата. Иначе няма как да вървим напред заедно за благоденствието на нашата скъпа родина" - не спира да глаголи истината през честната си младенческа уста Ошо Михайлов. 
Той предлага на Борисов и Пеевски да ги подкрепи сега да си направят правителство, но в дългосрочна перспектива да си помислят за приобщаване към парка и особения му начин на живот, където да изкарат старините си в био-еко комунална общност с исторически халюцинации и строг казармен режим, който е много полезен за пенсионери и безсребреници. 
Ето какво още съветва Ошо лидерите Борисов и Пеевски: 
"След някоя и друга годинка ще разберете, че политиката е суета и прах, ще поискате да се приобщите към нещо по-голямо и духовно като моя Исторически лунапарк. Продайте всичко, което имате, предайте ми влиянието си в съдебната и околосъдебната система, прехвърлете ми всички нотариуса и джуджета, влияние в службите и всички други светски главоболия. Инвестирайте в лунапарка и елате да живеете при нас, ще ви осигурим достойни старини, никой няма да ви обижда, ние уважаваме нашите инвеститори. И държа да ви да кажа, че ние не сме секта, а комуна и се водим от думите на Христо Ботев, който е казал нещо там за комуната. Държим да подчертаем също, че не сме някаква Парижка или хипарска комуна, по-скоро сме Ленински съботник, но с целоседмична ангажираност. Това не е ангария, ние не сме турци, ние даваме на хората да работят без пари, защото трудът ни прави свободни" - обработва новата си потенциална клиентела гуруто на Историческия лунапарк. 
 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата