Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Василев и Лорер станаха чаталгаджии

Приходите от изявите им се инвестират в елитна школа и стартъп за раздвижване на недвижими имоти

ЧАТА-РАКА
Нов перспективен дует на българската сцена! 
Въпреки многобройните си ангажименти Даниел Лорер и Асен Василев стартираха стартъп и музикален проект.
Двамата са ориджинейтъри, сиреч отци основатели на новия музикален стил чаталгаджийски поп-фолк. 
Певците ще разкажат в стих и музика за огромните си победи на фронта на недвижимите имоти на улица "Чаталджа".
Те правят това не заради свободно време или алчност, а защото покрай историята на "Чаталджа" осъзнали колко дълбока е духовната криза в обществото. 
"Социумът ни е болен. Ние ще го излекуваме с чаталгаджийски ритми" - амбициран е Асен Василев, който е направил нов аранжимент и текст на "Хубава си, моя горо, миришеш на чатал".

За успеха на музикалното си шоу артистичните политици, бизнесмени и комбинатори нямат никакво съмнение. 
"Ние пеем добре, имаме страхотни идеи, с които ще предефинираме развлекателната индустрия. Покрай този скалъпен скандал за "Чаталджа" осъзнах, че хората нямат материални проблеми и търсят духовна себеизява - разсъждава Василев. - Но тъй като липсват истински вдъхновени духовни водачи, хората изпадат в дребнотемие и се заяждат за глупости, като че ли има нещо лошо в това да продаваш винетки и да купуваш имоти. Това е бизнес. И музиката е бизнес, от който ще спечелим пари, но ще дадем и духовна храна на народа. Не сме жадни за печалби. Приходите от концерти и участия ще инвестираме в нашата школа и стартъп за раздвижване на имоти, на който дадохме името "Чаталджата си трака, чекмеджака-рака". Заглавието е дълго за име на бизнескомпания, всеки специалист би ни посъветвал друго, но ние нарочно действаме против клишетата и закостенилите схващания. Ние не робуваме на стереотипи и предразсъдъци, че видите ли, някой като продава винетки, значи е токсичен и не трябва да му продаваме имоти. Всички тия фалшиви тези и скалъпени конструкции ще ги разбием на пух и прах с нашата чаталгаджийска музика и безкомпромисна борба с корупцията!" - взира се изпитателно в Бездната Василев, чакайки Бездната да отговори на погледа му. 
На въпроса защо покрай имота на Чаталджа тръгва и някакво дело за измама, Лорер и Василев вдигат рамене в недоумение: какво са 5 млн. между приятели! 
"Аз съм новият Майкъл Чаталджексън" - показва лунната походка Лорер и пътьом прибира някакви случайни пари.  
"Когато продаваш имот - само факти и винетки, без прилагателни!" - това е философското кредо на Лорер, към което той се придържа на думи и дело.

Вторият клип от поредицата "пеещите политици" първоначално наричана "Бойко борисов пее" с която ще освежаваме тъпите песни. В крайна сметка реших не само той...

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата