Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Васил Терзиев имал роднини в "Хамас" и "Вагнер"

Шойгу! Герасимов! Где красные чемоданчики?
Шойгу! Герасимов! Где красные чемоданчики?

РОДИ МЕ, ЛЕЛЬО, С КЪСМЕТ, ПА МЕ ХВЪРЛИ ЗА КМЕТ! 

Кандидатът за кмет на София, издигнат от "Спаси сглобката" Васил Терзиев пак бе ударен от падащи клони на родословното му дърво. Освен ДС-генерали и председател/президент с танкове, оказа се, че Терзиев има пети братовчед в "Хамас", а друг пети братовчед на Терзиев имал доведена балдъза, чийто любовник е служил няколко месеца във "Вагнер", но го уволнили поради тъпота. 

Вили Лилков и Антон Хекимян дадоха пресконференция, на която извадиха няколко нови роднини на конкурента си, който според социологическите проучвания води пред всички кандидати на Сглобката. 

Лилков и Хекимян дадоха да се разбере, че именно те са автентичните кандидати на Сглобката, а Терзиев е тъмен субект с много роднини и не заслужава доверието на Борисов и Пеевски. 

"Нали се борим за декомунизация, а не за дехуманизация! - заора в черепите на журналариума Лилков. - Колко хуманен може да е индивидът Терзиев, при положение, че цялото му семейство е от високите етажи на Държавна сигурност, а като проследихме малко по-далечните му роднини, се хвахахме за главата". 

"Аз още си галя главата и се опитвам да се успокоя, колеги! - заяви и Хекимян, който още се чувства колега на мисирника. - Дори бих ви помолил и вие малко да ме погалите, защото напрежението е непоносимо! Можете ли да си представите! Аз съм дошъл млад-зелен от Стара Гъзора, сам като пудел съм си пробивал път в живота, никой не ми е давал червени куфарчета. И станах човек, а не скрита лимонка на ДС. И ако беше само ДС, някак можеше да се примирим, но един наш приятел, който не е точно ченге, се поразрови..."

Тук Вили Лилков прекъсна Хекимян, за да освети документокопача:

"Право казано Антон Тодоров си топна мустаците и в тези редки екскременти, за да ни изрови доказателства, че Васил Терзиев не е читав човек. Кажете ми какъв човек трябва да си, за да имаш пети братовчед в "Хамас"? Тия хора обезглавяват деца, това не е нормално, не можем да мълчим! А като осмислите този факт, ето ви още един: Терзиев има друг пети братовчед, който има доведена балдъза, чийто бивш любовник е бил във "Вагнер" и е служил няколко месеца, преди да закрият частната армия. Не знам вашият морал как възприема тези работи, моят морал е като паника на Уолстрийт в момента. Както щете, но не ви препоръчвам да гласувате за Васил Терзиев" - съветва журналайките и гражданите Лилков. 

Хекимян потърси още известно време кой да го погали, за да се успокои, но стажантка от bTV го перна по носа и го заплаши с МеТоо скандал. 

А журналайките някак пропуснаха евентуалното съждение, до което би ги довел въпросът: какъв е този, който рови в ченгеджийски папки, за да набеди някого за ченге?

Още по темата