Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Ушев отива в Москва, за да напсува Путин и да бомбардира пропагандата

Филмът му ще мине като F-16 през фестивала на канибала Михалков

Песъка участва в мисията, ще скрие шапката на ФСБ.
Twitter / Pippilota Mentolka
Песъка участва в мисията, ще скрие шапката на ФСБ.

В БЪРЛОГАТА НА ЗВЯРА

Грамадният български режисьор и магьосник на образа Тео Ушев обясни защо е решил да участва в културно мероприятие, ръководено от канибала и кино помешчик Никита Бесогон Михалков. 

Ушев направи специално изявление от абаносовата си кула, като хвърли през терасата дадзибао, подлъган от телефонни измамници. 

Ето какво пише в дадзибаото, което ни бе предоставено специално и ексклузивно: 

"Народе???? - започва посланието на Ушев до града и света. - Знам, че се питате защо човек, който не е Z-интелектуалец, отива в Москва да прави навалица на бесния пропагандист и фалшификатор Никита Михалков. И аз си задавам същия въпрос, при това с много по-голяма острота, отколкото вие можете да го зададете. Най-удивителното е, че имам отговор, който ще ми се изпише на гърба, когато му дойде времето. Лесно е за един Z-интелектуалец да обясни защо е там. Трудно е за човек като мен, който води във Фейсбук свещена война с путлеро-фашизма. 

Сигурно си мислите, че за световната слава съм готов на класически фаустовски сделки. 

Колко елементарно мислене! Колко трудно е за Ганьо да погледне отвъд носа си, който на всичкото отгоре е забит в пъпа! 

Ето какво ще ви кажа. Аз отивам в гърлото на Звяра, за да му откъсна сливиците! Няма да взема една копейка от кървавите им пари, но ще се конфронтирам с тях, на техен терен, под дулата на техните оръжия, в самото сърце на змиярника с отровните путлерофашистки влечуги. В самия апендикс на кучкарника с Кучетата на войната. 

Аз ще отида там и от сцената на фестивала ще викна високо:

- Путин Х**ло! Нет войне! Вас лгут! Give peace a chance! Песъка е ухо!

Ще отменя и канцелирам руската култура, ще им кажа, че Достоевски е баща на руския фашизъм, ще блъскам с голямото мандало по широките порти на заспалата руска съвест. Ще питам Михалков защо плюе на собствената си творческа биография, дето преди правеше филми, изобличаващи сталинската епоха, а сега с всички сили се бори за връщането на сталинизма и Държавата на страха и терора. Ще им опиша в краските на най-мрачната живопис ужасите на Буча и Ирпен. Ще говоря, докато ми затворят устата насила, но преди това ще изчакам прожекцията на гигантическия ми филм, който ще мине през руския зрител като изтребител F-16; това ще е едно естетическо и морално сътресение, множествен и верижен катарзис, разплакани ботокси, разкъсани огърлиета за милиарди рубли...

A propos, както се казва на канадски: Песъка от "Редута" ще бъде мой спътник и съратник в тази опасна мисия. 

Всеки, който е бил в "Редута", знае от графитите в квартала, че Песъка е ухо, Песъка продава, Песъка гримира майка си, Песъка пее в Пето Районно и т.н. 

Ако някой може да ме спаси от ада в Москва, това е Песъка. 

Да кажеш публично в Москва, че Путин е убиец, военнопрестъпник и х**ло, това е равно на дълго и мъчително самоубийство, но аз ще го направя, защото истината и моралът са нещо повече от опазването на собствената кожа и 100 нови фенки. 

Ако Песъка ме спаси, ще се върна и ще ви прегърна. 

Ако не ме спаси, ще изгния в ГУЛАГ унижен, разтерзан, оскърбен, поруган... 

Ако нищо от това не се случи, може би след фестивала ще ви разкажа някоя сълзлива история, компилирана оттук-оттам, представена като изстрадана истина и лични впечатления от сблъсъка с човешката болка. 

Засега: бай-баай, цунки-гунки, пасипки, чмочки в щёчки!" - завършва кървавото дадзибао на огромнейшия творец и морален идентификатор Ушев. 


На тия породи кучета им се спира токът, като им сложиш ушите пред очите. Мрак!

***

Soundtrack: 

Provided to YouTube by Pias UK LimitedDogs of War · LaibachNATO℗ 1994 Mute Records LimitedReleased on: 2007-02-05Composer: LaibachMusic Publisher: Pink Floy...

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата