Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Теменужка още търси Картата - с компас и магнит!

Моята Пътна карта беше друга, не като тази от Хакнатия интернет, твърди приключенката

25 Март 2024
Pixabay

ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА, ПО СЛЕДИТЕ НА ИЗГУБЕНАТА ПЪТНА КАРТА
Теменужка Петкова бе забелязана от наш кореспондент на Трежър Айлънд до Сан Франциско. 
Теменужка бе в походно облекло с тъмни очила, красива голяма шапка, компас и магнит в ръка. Тя се взираше в компаса и лицето ѝ издаваше напрегната умствена дейност. 
Вашият кореспондент Сър Гей Бубка се присъедини към умствената дейност на Теменужка, макар че не беше ясно за какво се мисли в момента толкова напрегнато. 
Когато Теменужка видя, че вашият кореспондент мисли рамо до рамо с нея, реши да го посвети в мислите си. 
Теменужка разказа, че пристигнала на Трежър Айлънд - Острова на съкровищата, за да търси Пътната карта на Руско-турски поток. 
В момента на случайната ни среща толкова далеч от родината Теменужка вече търсела Пътната карта с магнит и компас, защото съществува радио-магнитна връзка между "Магнитски" и Руско-турски поток, но тези вибрации се улавят само от много чувствителна апаратура. 
Вашият кореспондент и Теменужка си напрегнаха апаратурите, но не доловиха сигнала на Пътната карта. 
"Тука някъде трябва да е" - оглеждаше се Теменужка по кьошетата и чекмеджетата на Трежър Айлънд, но вместо Пътна карта отвсякъде се усещаха само магнитни вълни, които караха стрелката на компаса ѝ да играе ръченица в прочутия неравноделен такт.
"Това не е само магнитен, но и морален компас!" - обясни Теменужка, продължавайки да търси истинската Пътната карта на Руско-турски поток. 
Теменужка разкри също, че нейната Пътна карта, която се изгубила, била съвсем различна от тази, която наскоро се появи в Хакнатия интернет. 
"Моята беше много по-красива, с релеф и вени, които символизираха тръбите на дружбата. В Пътната карта, която беше при мен, но се изгуби, тръбите на Руско-турски поток се сравняваха с Фалопиеви тръби на Матушка Россия Газородица. Всичко беше много по-красиво и теменужено. Пушкин, любов, арки и парапети... В чужой трубе соломинку ты видишь, / А у себя не видишь и бревна!" - изрецитира Теменужка, но и това заклинание не ѝ помогна да открие изгубената Пътна карта. 
"Животът ми е магнитни бури, енергийна диверсификация и умствена независимост" - декларира Теменужка, обърна гръб на вашия кореспондент и захлупи дълбоко разкошната си шапка, която я скри почти до петите. 
Магнитните вибрации около компаса ѝ създадоха енергиен хъб и Теменужка отлетя да търси картата си в неизвестна посока, защото издирванията на Трежър Айлънд дадоха отрицателен резултат. 
Магнитните вибрации зазвъняха като пролетен смях. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата