Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Структурите се извиниха: правихме Хекимян по обществена поръчка

Хекимян е държавна собственост. Карл Маркс.
Pixabay
Хекимян е държавна собственост. Карл Маркс.

ГАЛЕРИЯ СТРУКТУРА
Анонимни структури на ГЕРБ, които издигнаха неуспешната кандидатура на Антон Хекимян за кмет на София дадоха специална стрес-конференция в столичната галерия "Структура", която окупираха с измама и взлом. 
Структурите обясниха:
Неуспехът се случил, защото структурите номинирали Хекимян по обществена поръчка, а обществените поръчки въобще са слабо място на ГЕРБ. 
"Признаваме тази слабост и поемаме отговорност за лошия резултат" - поеха си въздух Структурите, бързайки да се оправдаят с тромави процедури, неясни правила и липса на гъвкавост при поправки на поправките.
Още по-шокиращо стана, като се разбра, че Структурите са в криза на идентичността и сами не знаят кои точно структури са издигнали Антон Хекимян. 
"Разбирате ли, от една страна Борисов каза, че структури на ГЕРБ са издигнали Хекимян. От друга страна, Борисов не е казал кои са тези структури, а ние откъде да знаем? От трета страна самият Хекимян каза, че не знае кои структури са го издигнали и най-добре щял да каже Борисов. Обаче той не казва. А ние как да разберем кои сме, щом нашият създател не ни посочва? Той не е човек, който ще излъже, макар че е възможно точно тези конкретни структури още да не са създадени и затова да не можем да ги идентифицираме. Нещата не са прости, хората са прости, а животът препуска с 200 км/ч и гърми със златните си подкови по черепите на глупаците, както казва нашият лидер", оплетоха се в хиперболоидните цитати Структурите и стигнаха до колеблива хипотеза, че кандидатурата на Хекимян май била издигната от ГЕРБ-Добрич, понеже там били предобрили със суджука. 
Но суджуклии-добричлии категорично отрекоха и на свой ред се усъмниха в ГЕРБ-Шумен и ГЕРБ-Павликени. 
***
BG-ALERT. URGENT
Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Marked safe from BG-ALERT test test Today oueлRx'
Милиони българи получиха странни съобщения на телефоните си и сума време се чудиха какво става. Но всички се успокоиха, когато получиха по още 10 съобщения с разнопосочни уточнения за какво става дума. 
В крайна сметка всички българи получиха към полунощ последно съобщение от Националната служба за ранно предупреждаване, че ако утре започнат да падат бомби или стане природно бедствие, това всъщност ще са тестови симулации, няма нищо страшно, запазете самообладание, но за всеки случай останете по домовете си и заредете батериите на телефоните си с въглища. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата