facebook
twitter

После

Цвете красно

В Страната на неограничените пържолки

923
Euro-Atlantic Security Center
Еди Джонсън се снима с Цецерон, но отказа на Тръмп!

Вчера пуснахме снимката на Цветан Цветанов с шефа на полицията в Чикаго Еди Джонсън и писахме, че го правим "почти без повод". 

Е, ден по-късно ще доразгърнем темата, защото, докато Цецерон е в Чикаго, на същото събитие - среща на полицейски шефове - дойде и самият главнокомандващ въоръжените сили на Съединените щати - президентът Доналд Тръмп. 

За разлика от Цецерон, с когото Еди Джонсън очевидно е в прекрасни отношения, Доналд Тръмп не е добре дошъл в полицията на град Чикаго. 

Президентът от дълго време критикува властите в Чикаго заради високата престъпност. Според американския президент Чикаго е една голяма "излагация за Съединените щати" - буквално това каза на Чикаго и на света Доналд Тръмп и тези резки думи оскърбиха дълбоко Еди Джонсън. 

Оскърбиха го дотолкова, че Джонсън отказа да се снима с Тръмп на "семейната снимка" по повод голямата Среща на полицейските началници. 

В рекапитулация - Еди Джонсън се снима с Цветан Цветанов, но не се снима с Доналд Тръмп. Много изводи можем да направим от този ясен знак и силен сигнал - и всичките са в полза на Цецерон! 

Друга интересна снимка, публикувана от Доналд Тръмп, стана обект на дискусии и страсти. 

След убийството на ислямския лидер Ал Багдади една от хвалбите на Тръмп беше на четири лапи. 

Президентът публикува снимка на агентурно куче от специалните служби на САЩ и написа към снимката такъв текст:

"Декласифицирахме снимката на това чудесно куче (името не е декласифицирано). То свърши наистина СТРАХОТНА РАБОТА в залавянето и убийството на лидера на "Ислямска държава" Абу Бакр ал Багдади."

Напомня ли ви нещо? На нас щото ни напомня. Ноември 2011 година едно момиче в Перник бе отвлечено и убито. В началото на януари с помощта на следово куче нейният труп бе открит, което изненадващо стана повод за хвалба и радост от страна на Бойко Борисов. В този радостен ден по случай намерения труп Борисов издаде разпореждане на тогавашния полицейски шеф Цветан Цветанов: "Кучето свърши много работа - каза Борисов. - И то също заслужава награда. Дайте му 3-4 телешки пържолки!" Оттогава изразът "3-4 пържолки" стана нарицателно за високата питателна стойност на Борисовото благоволение.

В по-ново време тук например изработихме политическия псевдоним Тома Пържолник - и така изразихме възхищението си от хранителната програма на Тома Биков, който беше душманин на ГЕРБ и мераклия да види Борисов в затвора - докато не стана гербав депутат и острие на правата гербава линия.

За финал се обръщаме с апел към Доналд Тръмп: декласифицирайте му 3-4 телешки пържолки на това добро куче терористодав! 

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

МВР смята да изхарчи 120 млн. лв. за по-високи заплати
Полицията засилва мерките за сигурност заради студентския празник

05.12.2019

87 1
Цв. Цветанов: Руското оръжие в Сърбия е заплаха за Балканите

03.12.2019

1061 17

Коментари

p-2

А защо само Тома? Прозвището заслужават и Данаил пържолник и Антон пържолник  и други "активисти" на ГЕРБ, които преди лаеха срещу Боко, а сега опитомени се хранят от ръката Му.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×