Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Шок! Истинската причина за демонтажа бил скъсан менискус на бронзовия войник

Бойко Борисов подарява на народа по един менискус за всеки - плаща от Националното чекмедже, за да може българските коленни стави да се санират

Менискус менискусу думаше...
Менискус менискусу думаше...

ТАМ СРЕЩУ СПОРТНАТА ПАЛАТА
"Демонтажът е законен, дискусията се изчерпа!" - обяви неформалният Делян Пеевски и сложи край на споровете за законността на деконструктивните действия, предприети във връзка с Паметника на Съветската армия. 
По указание на Пеевски Здравното министерство публикува разсекретена диагноза, според която големият бронзов войник на ПСА е бил със скъсан менискус и спешно е трябвало да бъде демонтиран, за да не падне на главата на някоя копейка. 
"Ако бяхме изтървали положението, положително щеше да стане някой сакатлък - убеден е здравният министър. - Не всеки има самовъзстановяващи се менискуси като в опорно-двигателния апарат на г-н Бойко Борисов. Ако не бяхме свалили паметника, за да го оперираме спешно, той щеше да рухне, да убие или осакати някого. И за тази трагедия пак щяха да са виновни правителството и сглобката. Някои хора си лекуват политическата фрустрация с интриги и манипулации!" - завърши пледоарията си здравният министър, който ни каза името си, но го забравихме. 
Здравният министър благодари на неформалния премиер Делян Пеевски, който лично разпоредил на здравното министерство и Военно-медицинска академия да се заемат с менискуса на войника - което същевременно да успокои и гражданските вълнения около културно-политическия паметник на имперската маркировка. 
Паметникът ще бъде лекуван и ще лежи в таен апартамент на ВМА, където статуята на войника може да проведе и всички възстановителни процедури. Апартаментът е достатъчно просторен, за да може статуята на солдата да се изправи в цял ръст, да си прави упражненията, физиотерапия и каквото още е необходимо, за да се върне в строя в отлична бойна форма. 
"Това е проблем като всеки друг, а за всеки проблем има решение, стига да се действа бързо, решително и точно. Аз съм човекът, който решава проблемите в тази държава. И догодина-доамина пак ще съм аз", оптимист е Хомо Корпулентис Феноменус.
***
КОЛЕДНО ЧУДО! МЕНИСКУСИАДАТА ПРОДЪЛЖАВА
Другият неформален премиер и чистак-бърсак-младенец-изпранник на сглобката Бойко Борисов също изненада народа с благи менискусни новини. 
Борисов се пребори в Бюджет-2024 да се заделят 3 милиарда за Национална програма по смяна на менискусите. 
Всеки български гражданин ще бъде задължен да си смени единия менискус, а догодина ще се повтори процедурата и на менискуса-еш. 
"Независимо дали ти е здрав или скъсан менискусът, ще ти го сменим, защото това е инвестиция в здраве - обяви старта на програма "Менискус-кус" патронът ѝ Бойко Борисов. - Смененият менискус е по-хубав от оригиналния, това ще ни се отплати двойно и тройно. Ще бъде като национално саниране на коленните стави. Тази година един менискус, догодина два! Програмата се финансира директно от централния бюджет, който е като Чекмеджето на държавата. Много е важно кой бърка и за какво!" - мъдро заключи Борисов и почна да се разпорежда с хората около себе си, видимо вдигнал атмосферите държавнически въздух под налягане. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата