Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Руски олигарх патентова месомелачка "Путинка"

Защото не са еврогейци и няма да мелят скакалци!

Ти си само една тухла в Стената и суровина за мелачката! Емблематични кадри от филма The Wall ще илюстрират рекламната кампания на новата месомелачка "Путинка".
Ти си само една тухла в Стената и суровина за мелачката! Емблематични кадри от филма The Wall ще илюстрират рекламната кампания на новата месомелачка "Путинка".

ОЩЕ ПО-ДРУГАТА ГЛЕДНА ТОЧКА! 

Изненадващ маркет-пропагандонски ход на Кремъл! 

Маркетолози и политически инженери обединиха усилия, мислиха дълго и продуктивно и представиха в Кремъл проект, който на секундата бе одобрен и му бяха отпуснати 10 милиарда енергорубли за рекламна кампания и почерпки на гурме инфлуенсъри, военни кореспонденти и всякаква друга СВО. 

Под шефството на олигарх от най-близкия кръг на Путин започва производството на нова месомелачка с име "Путинка". 

Новият продукт ще залее като маркетингово цунами Руската федерация и окупираните-освободени територии, ще взриви пазара като шахид на тържище. 

Олигархът Людоед Шишкин вече усвоява средствата с пълни шепи, заграбва производствени мощности, ползва работна ръка от затворническите колонии и действа на високи обороти, ползвайки се с пълната подкрепа на държавното ръководство и силовите структури.

Целта на кампанията е преди всичко символична и мобилизираща. 

Месомелачката "Путинка" ще повдигне духа на нацията в касапницата на тридневната не-война. 

Месомелачката "Путинка" има висока патриотично-емоционална стойност. 

Явно гениалната военна тактика на Върховния главнокомандващ е да хвърля месо в мелачката на специалната операция, докато врагът се изтощи и хората му свършат. Нашите умират, но и техните умират. Техните ще свършат, нашите няма да свършат, демографията е на наша страна! И най-накрая ще настъпи третият ден на операцията - денят на Победата.

Така народът Победител ще отправи послание до врага и до целия разтреперан Колективен Запад: ние имаме месо и не ни свиди! Ние имаме особена историческа мисия и не сме еврогейци! Ние скакалци и хлебарки не мелим, ние си набавяме протеини като истински богатири!  

Продуктът всъщност няма кой знае каква пазарна сила, защото малко семейства реално се нуждаят от месомелачка, но пласментът и задължителните откупки са осигурени от мощния чиновнически апарат, подкрепен от Федералната служба за сигурност. 

***

САМОГОН-БЕСОГОН

Водка "Putinka" Classic, 0.25 л — купить водку "Путинка" Классическая, 250  мл – цена 186 руб, отзывы в Winestyle

Възстановяващият се от тежко заболяване режисьор-пропагандон Никита Михалков вече готви в авторската си програма "Бесогон" първото предаване след болничните. То ще е посветено на новата мелачка, която естествено ще върви в комплект с едноименната водка "Путинка".

Новият епизод на предаването ще излезе под заглавие "Самогон-Бесогон" и в него Михалков ще убеждава мъжете в повиквателна възраст и техните близки колко сладка е смъртта за родината, когато знаеш, че с нея осигуряваш още един ден власт на Путин. 

"В мелачката ще бъдем пак със тебе, народе мой!" - обещава Михалков, макар че е ясно къде е той и къде са мобилизайчетата. 

Рельсы для Анны Карениной
Арт-повиквателна. Умните хора знаят как да опишат чуждата смърт художествено и привлекателно. 

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата