Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Ръководството на ПП получи страховити куриерски пратки

Партийните лидери получиха колети с боен чук, позлатена статуетка, стилизирана конска глава

Сцена из "Кръстникът". Джак Уолтц се събужда с отрязана конска глава в постелята си.

СЕЩАЙ СЕ, СНАХО! 

Ръководството на "Продължаваме промяната" получи по известна куриерска фирма странни анонимни пратки, от които мраз пропълзя по гърбовете на получателите. 

Формалният подател беше с несъществуващо ЕГН и подписан с името Александър Корейко. 

Асен Василев облещи очи, когато куриер му донесе статуетка с красиво оформено писъмце, в което Василев прочете:

"Графинята с изменено лице се затича към езерото, ЗАЩОТО СМЕ В КРИЗА!"

Василев незабавно се обади в ГДБОП и ДАНС, статуетката бе проверена за взривно устройство и биологично оръжие, но бе открита само малка следа от пица с кристали. 

Даниел Лорер получи пратка с калъф за виола, в който бе положен боен чук, напръскан с червена боя, а калъфът беше оборудван като музикална картичка - при отварянето му зазвуча музиката на Вагнер и Вика Циганова. 

Естетиката на абсолютното зло е главозамайваща и магнетична.

***

Като чу Вика Циганова, на Лорер му падна шапката, той си я вдигна, но тя пак падна и както виждате - Лорер си ходи навсякъде без шапка. 

"Товарете чуковете в калъфи! Александър Корейко" - бе посланието, което получи Даниел Лорер и за негов ужас тая нощ ще сънува бойния чук на ЧВК "Вагнер". 

***

Лена Бориславова пък получи пратка с еротични снимки от спалнята на Бойко Борисов и парче парапет с тонколонка, от която звучеше т.нар "Песен за Лена", която всъщност не е точно песен, а назофарингеална култура. 

***

МВР се повъртя малко и образува досъдебно производство срещу Неизвестен извършител, като са набелязани няколко почтени клошари. Проверява се и куриерската фирма. 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?