Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Радев с нова патриотична инициатива: най-дългата червена линия

Княгиня Калина в пророчески транс, получи откровение за датата на националния празник

21 Авг. 2023
Pixabay
В отделни участъци червената линия ще има и празнична украса - също червена като кръвта на жертвените кебапчета.

ТЪНКА ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ

След големия успех на пилона и кебапчетата в Рожен президентът Радев обяви старта за нова национално-патриотична инициатива: да създадем най-дългата червена линия, с която да опашем границите на Санстефанска България, да обозначим българското землище, да се пазим от уроки, както и да предупредим външните и вътрешните врагове да не пресичат червените ни линии!

Китайски производител на полуотровен текстил се е съгласил да приемe гигантската поръчка с разумен корупционен индекс, а комисари на президентската администрация вече събират пари от бедни общини и държавни предприятия, за да финансират мероприятието. 

Когато червеният конец се опъне по периметъра на националната мечта Санстефанска България, Радев ще събере на кебапчета по 10 лева патриотично ентусиазирания народ и това е данък "Национално самочувствие" - обясняват на жертвите си комисарите, които не са комисионери в пълния смисъл на думата, защото са социално слаби като български дипломати. 

С опъването на най-дългата червена линия Румен Радев цели не само да си вдигне имиджа, потурите, пилона и самолета. Целта не е да се продадат още 10 000 кебапчета по 10 лв. 

Целта е народът да се събуди и да отстоява червените си линии. 

По случай старта на инициативата президентът държа малка реч на фонтана пред Президентството:

"Опасването на Санстефанска България с червена линия е дълбоко символичен акт, с който фактически, материално обграждаме свещената дата 3 март, без която нямаше да има Трета българска държава. Трети март е Сан Стефано, а червената линия е линията на съприкосновение с врага. Всеки трябва да има в душата си свой комисар, както е казал истинският човек Алексей Мересиев. Всеки трябва да има в душата си червени линии, които да не престъпва за нищо на света. Да унищожим врага в себе си и да опънем до конец червените линии, по които да кацат червени лястовици на надеждата и националното обединение!" - възгласи Радев, а фонтанът бликна и възторжено опръска оратора по фонтанелата. 

***

И КНЯГИНИТЕ НИ КАЛИНКИ!

Княгиня Калина Сакс-Кобург, Муньо и Гота даде интервю за светско женско списание, където говори за особеностите на поведението си. 

Княгинята не пиела и не употребявала нищо в качество на парти субстанция, а работела върху под- и надсъзнанието си, за да проучва и решава капитални национални въпроси като датата на националния празник, историческия момент за възстановяването на монархията и други.

В психотропните си експерименти княгинята се ползвала от ученията на Макиавели и Кастанеда. 

Последната сесия на княгинята, която завърши с лека катастрофа и промили в дрегера, също не била някакво преживяване, родено от жажда за удоволствия и лекомислие. 

Княгинята в действителност се нащайгила, за да изпадне в пророчески транс и да разбере коя е най-добрата дата за националния празник на България. 

"Хората ме виждат, че правя изцепки и некоординирани движения, мислят си, че обичам грубите радости на живота, сигурно ме сравняват със себе си и правят паралели от сорта: напих се като княгиня! Не, драги, не сте се напили като княгиня, а като плебеи простаци, каквито сте. Аз това го правя със съвсем друга цел, не като вашите вулгарни освинвания. Исках да науча датата за националния празник, успях да се екзалтирам, почнах да отделям духа от тялото и получих откровение. Един мъдрец в бели дрехи ми каза датата, но се напих и я забравих :(" - с болка признава аристократката по род и по дух. 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?