Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Психоинститутът на МВР, Телус и ПИК поемат комуникациите на Народния театър

Хората на Слави подхващат творческата част

И мойто сърце ръкоплеска!

ЗАДКУЛИСИЕТО

Край на негативните новини от Народния театър! 

Директорът Васил Василев запретна крачоли и нагази в дълбоката реформа на културната институция. След като отстрани Александър Морфов, а Велислава Кръстева се оттегли от пиарския пост с библейски цитат, директорът въведе нови Стандарти на общността. 

За да не стават грешки, Института по психология на МВР поема HR-a на театъра. Отдел "Човешки ресурси" ще разполага с всички модерни средства на криминалната психология и корпоративната сигурност. 

Всички актьори, гримьори, сценични работници, гардеробиери, късачи на билети, хигиенизатори до последния човек ще минат тест за лоялност на няколко нива, включително на Детектора на лъжата. 

Така директорът иска да презастрахова институцията, че няма да си има проблеми с някой творец скандалджия и хулиган. 

"В Народния театър личностите не значат нищо, лоялността е всичко! Творците са с малко по-особена психика, тяхното съзнание е обременено с повече емоция и тръшкане, някои са големи превземки, откровено казано. Но всичко това подлежи на контрол, стига вече инерция, трябва нов подход, а нестандартните ситуации предполагат нестандартни решения с множествен катарзис" - сподели директорът на голяма пресконференция в Централата на ДПС. 

Връзките с обществеността на театъра пък се поемат директно от агенция ПИК, която сама по себе си е институция в комуникациите - агенцията е доказан Пазител на седемте ключа към националните ценности и сериен покорител на сияйните висини в морала. 

Който си позволи да каже нещо лошо за Народния театър, тутакси ще бъде разобличен в ПИК като хомо-педофил, пан-геронтофил, содомит, гоморист, гонореист и изнасилвач на Троянски коне.

Функциите на Вътрешна чрезвичайна комисия по корпоративен морал поема фирмата Телус, която доскоро модерираше българския Фейсбук. Тъй като този договор бе прекратен, с освободените си ресурси Телус (ние мислим за всичко!) ще следи да се съблюдават моралните Стандарти на общността. 

Колкото до творческата част, директорът е намислил да направи театъра наистина народен, като засили сътрудничеството с екипа на Слави Трифонов, който след изборите също ще разполага с освободен ресурс. 

Сценаристите и актьорите на Слави ще поставят народняшката пиеса "Хъшовете и Сър Стенли Ройс" - по мотиви от предаването "Хъшове" на ранния Слави и спомени за живота на покойния Сър Стенли, Бащата на грубия секс. 

"Театърът е храм на националния дух, театърът е темел, трегер, стожер, фундамент, носеща колона и еркер! - въодушеви се топ администраторът Васил Василев, избиран с конкурс. - Театърът е ламинат, латекс, фототапет, дървено магаре и Троянски кон, който носи в червата си проблемите на националното подсъзнание. И точно тук, в Храма на изкуството, Троянският кон освобождава червата си и пуска в атмосферата нагнетените газове, които всъщност символизират националната характеропатия. Ще обърна народопсихологията ни с хастара навън, да видим тогава Троянски кон боб яде ли и как пърди на маргаритки и Кюстендилска пролет!" - зачатка алегориите и метафорите директорът като в стихотворението "Градушка" на Яворов, че и бетер.

Още по темата