Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Простаците на сапун! - иска да мие мръсни усти Q-Пейкин

Що псувате бе, вашта мама! - подгони сквернословните си колеги чистофайникът

Не Ви виждам писалката, колега!
Стефан Сивриев
Не Ви виждам писалката, колега!

КЪСА ЦЕВ

След като днес в парламента депутати се обиждаха и заплашваха с къси пушки, Кавалерът на жартиерата и далаверата Костя Q-Пейкин реши да направи килийно училище за депутати с мръсни усти. Заведението фактически ще е лагер за превъзпитание и трудова повинност, но ще се нарича килийно училище, защото звучи възрожденско, а лагер е малко фашистко. Но това ще стане в България на прекрасното бъдеще след Второто пришествие на Страшния народен съд.

Цунчо Ганев вече си купил лъскави ботуши, латексов сутиен и камшик, за да играе в бъдещия лагер ролята на Кучката от Бухенвалд.

Това си било стара еротична шега между двата брата-акробата, Q-Пейкин викал на Цунчо - Илзе Кок, споделиха двамата в пристъп на яростно откровение, когато обстановката в Парламента се нажежи.

Най-много възрожденците набраха на Манол Пейков, защото откраднал фамилията на Q-Пейкин.

Цунчо вече се учел да говори с немски акцент и да размахва камшика, с който да бичува язвоносците и язвите на нашето общество, една от които е сквернословието.

"Как тъй ше вика на Костя, че му е къса пейката, това е клевета, мога да свидетелствам под клетва!" - крещеше Цунчо, размахвайки кадило, за да се пречисти от мръсните приказки на колегите в парламента.

Цунчо си представи къса писалка, стана му лошо и припадна в прегръдките на другаря си. Свестиха го с амоняк и мирис на прясно евро.

"Ама те парите не миришат, как така ги подуших!" - недоумяваше Цунчо, замаян от припадъка и шумоленето на банкнотите.

"Ше му покажа аз къде зимуват пейките, на две стотинки ще го направя, той няма право да се нарича Пейков, Пейкин или Скамейкин! - крещеше и Q-Пейкин. - Устата на тоя Мангол е по-мръсна от кенеф, плаче за дезинфекция! Простаците на сапун, ще ви науча аз да си миете устите, мърши сквернословни!" - отвратен е чистоезичникът.

Q-Пейкин изкара и една многоетажна псувня, за да покаже колко е възмутен от просташкия език на колегата си:

"Защо псуваш бе, мамицата ти разнебитена, аз на тебе под мишниците аспирин да ти сложа, шутка майна-осмокрайна, птичка плешива, урунгел продънен, черва немити, бахур вмирисан, бъбрек одрусан, гангрена, сифилис, проказа, фурункул спукан, корнишон сплескан!..." - изчерпа си любезностите Q-Пейкин, но обеща утре да се върне в детската парламентарна градина с още по-богат и чист речник.

Манол обаче се запъна, че имал по-буйно и чисто въображение и ще подготви такъв репертоар, че и ранният Ицо Хазарта да му завиди.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата