Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

ПП отчете успех: накарахме Пеевски и Борисов да официализират връзката си

Изкарахме Задкулисието в coming out - ликуват унищожителите на Мафията

Вече ходят официално, булото на срам и грях не ще го хвърлят върху тях.
Снимка: Архив
Вече ходят официално, булото на срам и грях не ще го хвърлят върху тях.

ПРОНОНСИРАМЕ ПРОМЯНАТА
Елица Стоянова или някоя сорта съобщи интересна политическа теза от името на "Продължаваме промяната".
Според най-новите концепции в ПП - младата партия, която има възходи и падения, трябва да се гордее преди всичко, че накара Пеевски и Борисов да официализират връзката си. 
Факт е, че преди появата на ПП в българската политика ГЕРБ и ДПС официално воюваха, донякъде се уважаваха, но рязко се разграничаваха и конкретно Борисов и Пеевски яростно отричаха да имат помежду си каквото и да било сътрудничество. 
Официално бяха врагове, а задкулисно се съчетаваха по какви ли не начини. 
Сега нещата изглеждат другояче.
Борисов с Пеевски не само че говорят абсолютно синхронно по най-различни въпроси, но дори в тая тежка предизборна обстановка двамата за пръв път в живота си проведоха някакво съвместно събитие с общ пиар и среща с кметове или нещо от сорта. 
Събитието беше напълно безсмислено, ала официализира връзката на ДПС и ГЕРБ, а в личен план - Пеевски и Борисов вече официално си ходят.
***
Според ПП това е невероятна стъпка напред в осъзнаването ни като общество, което си казва нещата честно в очите. 
"Аз съм убедена и Кирил е убеден, че в края на краищата Делян и Бойко не само ще станат по-откровени, както станаха под наше влияние, но с времето ще претърпят истинска интегрална промяна, ще добият интегритет и ще им паднат санкциите по Магнитски, които също са наша заслуга" - заяви Елица Стоянова, освен ако не е била леля ѝ. 
Тя смята, че досега Борисов и Пеевски са живеели в грях, криейки връзката си. А под влиянието на ПП вече не се срамуват от отношенията си и ги демонстрират.
"Това е своебразем coming out, който в нашите среди е много важна стъпка, етап в съзряването на индивида, неговият, така да се каже, start-up в обществото на порядъчните хора с доказан интегритет" - възхищава се Елица, но може и да не е била точно тя. 
Според новата концепция на ПП - ГЕРБ и ДПС подлежат на превъзпитание, но промяната ще е дълга и ако резултатите на изборите са лоши, може би временно ще се забави процесът на обновление и окончателен катарзис, след който Борисов и Пеевски няма никога повече да са мафиоти и да правят лоши работи - убедена е още Промяната.