Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

ПП-ДБ призна: Направихме Сглобката на пияна глава, грешка беше

Обаче сега спазват Великденските пости и няма да правят глупости

08 Апр. 2024
Грешка беше - вайкат се автентичните демократуни.
Pixabay
Грешка беше - вайкат се автентичните демократуни.

САМОКОВ, ДЕВИЧЕСКИЯ МАНАСТИР
В светата обител на самоковските Божии невести се проведе отчетна конференция на разглобената Сглобка, където висши функционери на ПП-ДБ се изповядаха и покаяха за политическите си грешки. 
Лидерите на демократичната мисъл признаха разплакани, че Сглобката е била лекомислена авантюра на пияна глава. 
Те по принцип знаели, че ГЕРБ е токсичен партньор и като се хванат с него, хем ще ги пусне на ДПС, хем после ще държи сметка за чийтинг. 
"Честно казано, аз не исках да ме пускат на ДПС, да не говорим, че бях бременна - ридае Лена Бориславова. - Но в манастирската девическа благодат малко се бях направила на щайга и ГЕРБ ми се привидяха в алкохолната мъгла красиви и евроатлантически. Знам какво представлява Бойко Борисов, знам, че е безскрупулен играч и садист, но въпреки това се поддадох на чара му в тая манастирска обстановка на кристали. А и той ме уверяваше, че всичко се прави по християнски и Бог е любов. Не знам как стана, поддадох се на някакъв моментен импулс. Другите от демократичната коалиция изглежда и те са били в подобно настроение. Бяхме групово прелъстени и докато се опомним, се оказахме в токсични отношения. Тежко е да го осъзнаеш, но още по-тежко е да се правиш на изненадан" - изповяда Лена и си направи селфи с героична автобиография. 
Кирил Петков също направи своя личен акт на изповед и чистосърдечно призна, че се е свързал с ГЕРБ-ДПС полусъзнателно и все едно е бил под въздействие на непознат наркотик. 
"Аз съм млад човек и неопитен политик - съзнава Петков. - Бойко Борисов и Делян Пеевски от една страна ме отвращат. От друга страна, чаровна е мощта на богатирите, както казва Достоевски. Има значение и това, че всичко стана с одобрението на баща ми. Въобще в тая история аз съм жертва, но не се оплаквам. Пари не съм загубил и в живота за нищо не съжалявам. По принцип Бойко Борисов е противен, но е много силен и обаятелен куролационен субект. На трезва глава не го харесвам, но на пияна глава някакси изкрастилизира един привлекателен образ във него и в опиянението човек забравя, че с Борисов идва и Пеевски. А пък то като дойде, не пита, няма накъде, комшийката от третия етаж на манастира ми вика, Кире, ела ме изяж... Това е специфична ситуация, а аз съм емоционален човек" - ридае Кирил в същата тоналност като Лена.
Христо Иванов също се изповяда в стила на текущата самокритика и сподели, че носи най-голяма вина за лекомислената Сглобка, защото още преди 10 години е ял фундамента на Борисов и знае всичките му арматури и венозни извивки.
Ето какво изповяда политикът Христо пред най-сериозната мома-монахиня между Самоков и Пазарджик: 
"Въпреки че много добре знам какво представлява Борисов, тук преди 9 месеца в този девически манастир аз се увлякох по някои психо-активни химери и отново се почувствах като млада грантитутка - откровен е Иванов. - Борисов ми погали шкембето пред монахините и аз изведнъж забравих всички унижения и стари болки. В края на краищата, с какво ние сме по-добри ние от Борисов и Пеевски, те са бандити, но са истински, помислих си тогава на пияна глава, и се сглобих с него, без никакви илюзии, очаквайки обречено екстеншъна Пеевски с тъпо примирение пред неизбежното. В тази история аз също съм жертва, но не роптая и не се оплаквам. Сега просто спазвам Великденските пости и не се поддавам на такива политически съблазни като змийската прегръдка на Борисов" - тоя път сериозно се зарича Иванов повече да не се подлъгва по харизми и химери. 
Христо Петров - Хазарта също изповяда нещо, но видя, че не е художествено издържано и си оттегли изповедта. 
После се сети, че го бяха заплашвали и му стана тъпо.

Така в Македония се опитват да насърчат правилното гласуване. Приликите с България са доста, нали?! Превод: Той: "Беше много хубаво!"Тя: "Какво правиш тук, б...


Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата