Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Обществото одобри външния вид на министърка

Най-после край на разделението, народът гледа в една посока

Pixabay

КАПИТАЛЕН КОНСЕНСУС

Министърка се яви в района на бедствието по Южното Черноморие, облечена и оборудвана по такъв начин, че никой не успя да ѝ намери кусур.

Доброто впечатление бе толкова силно, че обществото масово изрази възхищението си. 

Либерали и консерви, млади и стари, мъже и жени спряха поглед върху министърката на мястото на бедствието и установиха, че тя е с безукорна външност - нито занемарена, нито прекалено пипната; нито евтина, нито арогантно-разточителна; нито сива, нито прекалено цветна; нито потискащо умна, нито лъчезарна идиотка; нито отчаяна, нито неадекватно весела, а просто изпълнена с решителност. 

Някакъв особено взискателен гражданин призна, че цял ден гледа снимките на министърката и не може да намери едно нещо нередно, неуместно или непремерено. Всичко е таман! 

"Много е обрана, без забележки съм и дори леко влюбен. Мислех, че вече няма такива жени, камо ли министърки" - удиви се млад безделник с огромни ресурси от свободно време. 

Иначе злобна студентка също сподели, че не изпитва завист и ненавист, а само радостно изумление от министърката. 

"Много ѝ е хубаво така. Страхотна визия, уникална министърка!" - постави най-висока оценка злобарката. 

Продавач на царевица с големи мустаци само се вгледа замечтано в министърката и нищо не каза. 

Цял ден социалните мрежи кипяха от възторг и комплименти за министърката, а тя си мислеше колко е приятно, че обществото се фокусира във важните неща - как си експонира дупето една министърка и колко е подходящо облеклото ѝ според вкуса на фешън полицията в социалните мрежи. 

"Всъщност е все едно дали ще ми хвалят прическата, или ще разгромят избора ми на чорапи. Важното е да не се интересуват от преките ми задължения, то си е пък моя работа в края на краищата" - съобрази министърката наум и продължи да жъне успехи с перфектната си визия. 

"Хвалу и клевету приемли равнодушно и не оспаривай глупца" - съобрази още тя. 

***

Късно вечерта народът се обедини за още някаква кауза, но се напи и забрави. 

Още по темата