Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Ново предсказание на Ванга: Русия ке влезе в НАТО на части

Русия ке се разпадне и ке стане още по-могъща! Частите ѝ ще блестят като злато - твърди оперативната пророчица.

ГРАБВАЙТЕ АСТРАЛНИТЕ ТЕЛА!

Русия най-после ще влезе в НАТО, само че не наведнъж, а по начина, по който саудитският журналист Хашоги напусна посолството на родината си в Истанбул - на части!

Това шокиращо предсказания направи Баба Ванга в предаването "Полный контакт" на известния пропагандон Владимир Соловьов.

В популярното предаване за омраза и престъпна дресировка бе проведен на живо спиритически сеанс за връзка с духа на известната оперативна работничка от Петрич. Пророчицата не отстъпва от бойния си пост дълги години след смъртта си, а след като започна Пълномащабната специална военна операция в Украйна, бабата засили допълнително активността си и вече прави повече предсказания, отколкото приживе, като няма време да си почине в гроба - непрекъснато е в руските телевизори. 

Новото предсказание на бабата шокира водещия, който не очакваше подобно нещо. 

Той повика духа на пророчицата в студиото и я попита какво е бъдещето на Руската федерация. 

Бабата, може би уморена от непрекъснати сеанси, сякаш го удари на задгробен тролинг и заяви, че Русия я чака славно бъдеще - тя ще усили военната си мощ, само че не като федерация, защото политическата карта предстои да се прекроява и да възникнат няколко руски и още повече неруски държави. 

Всички те една по една ще влязат в НАТО, като първа ще е Калининградската република, а последен - самотният остров Сахалин. 

"Обалдеть" - възкликна изуменият водещ и помоли за подробности, като попита колко ще са новите самостоятелни субекти на политическата карта на Евразия. 

"Я толко не моем да броим, айде я че си одим на село!" - плесна с ръце астралната баба и се изпари, оставяйки миризма на сяра. 

Соловьов толкова се шокира, че си забрави фашисткия конспект и цели 10 минути не крещя заплахи и обиди като хитлеристки оратор, а само се почесваше и въздишаше. 

***

ИСТОРИЧЕСКА СПРАВКА

Стремежът на великата страна да влезе в НАТО е с много стара дата. 

Още през 1954 Хрушчов изпраща официална нота с молба за членство в Алианса до правителствата на САЩ, Великобритания и Франция. Молбата получава отказ и отношенията на бившите съюзници от Втората световна война допълнително се изострят. 

Путин пък разказа в навечерието на пълномащабката в Украйна (на 21 февруари 2022) как през 2000 г. питал президента Клинтън дали не може да се приеме Руската федерация в НАТО, на което получил "твърде сдържан отговор". И Путин се обидил на лицемерието на Колективния Запад. 

 

Още по темата