Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Найджъл Фараж сменя Острова, спасява "Белене"

Веруюто на Фараж: Греби от живота с пълен фараш!
Pixabay
Веруюто на Фараж: Греби от живота с пълен фараш!

БРЕКЗИТ НА БРЕКЗИТА
След като парите на Найджъл Фараж бяха запорирани, той преосмисли бъдещето си и реши да напусне неблагодарната Великобритания, пуста да опустее дано! Британският Копейкин пострада финансово, защото лейбърист го натопи в Камарата на общините, че взел половин милион лири от Маргарита Симонян и пропагандонската телевизия Russia Today. Фараж отрича, но банките му нямат доверие, въпреки че дори вътрешният министър се застъпи за него. 

Независимо какви точно са отношенията на популиста Фараж със Симонян, тукашните 4-хилядници със сигурност му завиждат. 
Макар че ако британските банки се запънат и не му пуснат парите - язък, дето му завиждат. Какво от туй, че си 500-хилядник, ако не можеш да си харчиш спечеленото с кървав труд. Толкова демагогия, лъжи, схеми и комбинации - накрая зануляване или обнуление, както се казва на езика на Маргарита Симонян. 
***
RULE, BULGARIA! РУЛИРАЙ, ФАРАЖ! 
Затова Фараж решил да стане балкански субект и да подхване популистка дейност в България. Харесала му например каузата "Белене" - за тоя проект България похарчи милиарди, инвестира неописумо количество кръв, пот и сълзи. И нищо. Гьол. Money for nothing. 
"Това е работа само за мен, а и в България ни Магнитски важи, ни санкции, ни дявол. От руски пари никой се не гнуси, това е райска държава" - съобразил печеният Фараж. 
Най-сантименталната част в тази съдбоносна стъпка е, че Фараж открил беленско-свищовска жилка във фамилията си. 
В повечето дунавски градове се употребява една дума, почти непозната в останалата част на страната - фараш, от румънски - лопатка за събиране на боклук. Именно в тоя фараш Фараж съзрял връзка с фамилията си, която ще изтъква пред беленчани, свищовлии, русенци, силистренци и прочие. 

Фараж даже си измислил популистки лозунг - "Фараш! Да си разчистим площадката". 
Евроскептикът ще си сътрудничи с Митрофанова и местните копейки, като агитира да не се продава безценното оборудване за "Белене", ами да си седи в кашоните и да се въртят пари в тая орбита. Защото е грехота такава дългогодишна кинтотрошачка да се скърши отведнъж. 

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата