Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Мис Маникюр бе заловена да шофира с витамин Ц по мустаците

Това е политическа атака, убеден е адвокатът на госпожицата

13 Февр. 2024Сър ГЕЙ БУБКА
Pixabay
Мустаклийка-мераклийка.

ХОРА, ПЪТИЩА, ПРОМИЛИ

На територията на цялата страна стартира специализирана акция на МВР срещу млади безработни момичета с необяснимо скъпи автомобили.

В рамките на акцията бе спряна за проверка 18-годишната Мис Маникюр 2025 - Никол Карамустакова, управляваща огромен джип, за който не си спомняла на кого точно е собственост, защото ѝ го дали двама мъже, които познава по малко име, но си имат доверие. 

Но не собствеността на луксозната джипка разтревожила полицаите, които били виждали какво ли не. Полицейската бдителност се изострила от странния жълтеникав прашец под ноктите и по мустаците на красивата жена. 

Полицаите задържали миската и взели проба от странния прашец, който не им приличал на нищо, което са в виждали в практиката си. 

"Това е витамин Ц - казала на полицаите Карамустакова. - Наркотиците вредят на ноктите!" - заявила отговорно тя, въпреки че се затруднявала да говори ясно заради големите си устни и голямото си сърце.

Затрудненията на Мис Маникюр с артикулацията полицаите възприели като симптом за злоупотреба с такива-онакива вещества. 

"Витамин Ц, казвате... Аз пък съм Джейсън Момоа!" - остроумно отговорил единият полицай, който играел Добрия. 

"Точно така. И аз съм Джейсън Момоа, а ти идваш с нас на едно място!" - също тъй остроумно, ала строго се произнесъл Лошия полицай. 

А Мис Маникюр спокойно тръгнала с полицаите, защото житейският опит ѝ подсказвал, че и те са хора като всички, и няма с какво да я изненадат. 

Aquaman 2 release date | cast, plot for DC Comics film's sequel | Radio  Times
Джейсън Момоа.

***

Полевият тест за наркотици се побъркал от жълтеникавия прашец и не показал нищо смислено, което още повече засилило бдителността на полицаите и те за всеки случай сложили малки розови пухкави белезници на Карамустакова, които даже си били нейни. Освен това Мис Маникюр се държала подозрително хладнокръвно, а малкото думи, които произнасяла нарядко, били все така объркващи. 

***
Последвалите кръвни тестове били отрицателни за каквито и да било наркотици, а странният жълтеникав прашец под ноктите и по мустаците на Мис Маникюр наистина се оказал витамин Ц.

"Много е полезен за ноктите" - все така невъзмутимо заявила младата самоуверена жена. 

Адвокатът на Карамустакова е сигурен, че атаката срещу клиентката му е политическа! 

Запитан коя политическа сила има интерес да напада Мис Маникюр, адвокатът избухна:

"Всички! Всички политически сили имат интерес да се отклонява вниманието от престъпните им действия и бездействия. Сглобки, копейки, Харвард, Банкя, Аврен... Всички са един дол дренки!" - убеден е амбициозният защитник.

Още по темата