Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Медведев заплаши Европа с невиждано студена зима

Двамата с Венци Чикагото изобретили супер антипсихотронно оръжие

ПРЕВЕД, МЕДВЕД

Дмитрий Медведев, бивш президент на най-голямата държава в света и настоящ директор на водопад, заплаши западното полукълбо с бяла смърт и хладна почивка посредством невиждана зима и ледников период, но само за сатанистите от Гнилия Запад. 

Западът гние и се разлага вече стотици години, но така и не загива окончателно, което изнервя истинските православни евразийци. 

Затова Медведев обеща на Европа и САЩ невиждано люта зима, която честните граждани на тези територии няма да преживеят без руски газ, петрол и корупция. 

Миналата зима (и други предишни зими) пак се очакваше в определени среди да е невиждано студена и гладна за Европа, но с присъщото си нахалство Европа, САЩ и Колективния гнил Запад така и не загинаха, даже изкараха нормално последните няколко десетки зими. 

В отговор Дмитрий Медведев мобилизира до крайна степен психо-технологическия си ресурс и се свърза с Венци Чигагото от Русе - бивш полицай, наркобос, гуру на криминално-политическа секта, независим кандидат винаги за всичко и медиен акробат. 

Двамата стари бойци Медведев и Чикагото напрегнаха заедно мозъчно-духовните си ресурси и отвориха фронт срещу известната система ХААРП. 

Медведев и Чикагото са сигурни, че на по 5 ракии ще изтърбушат психически американския ХААРП и с православната си енергия ще предизвикат адска зима в целия Колективен Запад - напук на усилията на Запада да унищожи Русия с глобално затопляне и кражба на духовност. 

"Ако не беше толкова колективен Запада, щяхме да подходим индивидуално. Но понеже сте обединен розово-фашистки фронт, обещавам ви Колективна Зима, обещавам ви Тревога!" - прокобна Медведев, прегърнат с Венци Чикагото в ТикТик, където двамата се намериха и обединиха.

***

Дмитрий Медведев, който вече сам е забравил, че е бил някога президент на най-голямата и велика империя, откак умря Жириновски, сън не го хваща да му заеме нишата и ролята на радикален КГБ-шут. 

Но Жириновски беше роден актьор, шоумен и парадоксалист, а Медведев е бездарен клоун, няма я тръпката на юродивия, няма истинско изстъпление, а само имитация. 

Группа: Корейские LЁDчики (feat. Vospi)Песня: Медведев Альбом: Epic Fail-Video Upload powered by https://www.TunesToTube.com


 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата