Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Маша Захарова блокира Маша Габриел във всички социални мрежи

Говорителката на Държавния апартамент на Евразийските щати се обиди на нашия държавен секретар

30 Ноем. 2023
Ще ти откъсна ягодките, недипломатична кокошке! - закани се Маша на Маша.
FB/Стопкадър
Ще ти откъсна ягодките, недипломатична кокошке! - закани се Маша на Маша.

МАША ТУДЕЙ

Говорителката на Държавния апартамент на Съединените евразийски щати Маша Захарова се обиди на нашия държавен секретар Маша Габриел, съобщи специализираното издание за международни афери "Маша Тудей". 

Причината е в унижението, на което българската дипломация подложи делегацията на руския външен министър, част от която беше Захарова. 

Българското външно министерство даде въздушен коридор на Лавров, за да долети до Скопие, после обаче се фръцна и каза Лавров да лети през коридора, но Захарова да седи в гардероба или на закачалката. В резултат самолетът на Лавров не използва коридора на България, а мина заобиколно през сервитута на комшийските държавни апартаменти. 

Маша Захарова толкова се ядоса, че блокира Маша Габриел във всички социални мрежи, независимо дали Габриел има профили в тях. С помощта на севернокорейски хакери Захарова блокирала Габриел по всичките айпита, лични и служебни телефони, VPN и дори по аналоговите кабели за телефоните на "Хамас" в подземията на Газа. 

Захарова прекопа тъмния и светлия интернет за снимки, на които Габриел изглежда зле, събра ги в едно албумче и го публикува заедно с дипломатическа нота в свободен стил. 

"Много злоба, много завист! - написа Захарова в нотата и в Инстаграм върху снимките на врагинята си. - Маша Габриел не може да понесе факта, че съм по-красива, по-умна, по-представителна, по-оборотна и много, много левъли над нейното "дипломатическо" ниво. Парцал. Дрипа. Канал. Екатерина Полувелика Захариева беше класи над тая скочубра, каракуда, магарица и робокопка. Забранявам на тая мърша да стъпва на територията на Руската федерация. Ще се обадя на нашите приятели по света и кракът ѝ няма да стъпи в Северна Корея, Иран, Афганистан и може би Никарагуа. Тъпа е като печатна платка. Шперплат. Дъска за рязане. Куха лейка, празна щайга..." - запени се от благороден гняв Захарова, обърса няколко шамара на шута Медведев и поръча на прислугата няколко лимонади с изненади. 

След това написа във Фейсбук, че забранява на Фейсбук да използва снимките, които Маша е публикувала във Фейсбук. 

Но алгоритмите объркаха Маша и Маша, при което забраната не се зачете, където трябва. 

"Ех, що не е жив Кисинджър!..." - объркано си помисли Маша на заспиване. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата