Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

М. Манолова и Ф. Киркоров сурвакат на голо в Симитли

Звездната двойка покорява града с флекс по време на празничния шемет

30 Дек. 2023
(По мелодията на "Катюша) Засияли елки и болгаркиии...
ТикТок / скрийншот
(По мелодията на "Катюша) Засияли елки и болгаркиии...

ALMOST NAKED

Страхотна изненада за жителите на Симитли подготвят еротичните суперзвезди с български произход Мая Манолова и Филип Киркоров. Те ще реализират артистична акция, комбинираща традиционни фолклорни мотиви със съвременни модно-естетични концепции. Двамата ще сурвакат жителите и гостите на легендарния град Симитли почти голи, като Мая Манолова в ролята на модерна Снежанка ще бръмчи със стилизиран ръчен ъглошлайф (болгарка), а Киркоров ще удиви симитлийци, издокаран само по огромен чорап, прикрепен с ластик.

Двамата се намерили на почва взаимен интерес, защото Киркоров в момента се стреми да избяга от публиката и спонсорите си, а Мая Манолова иска да увеличи отново популярността си. Създавайки общ проект в българската провинция, двамата едновременно се приближават към целите си - Манолова да напомни за себе си, а Киркорв да се покрие в дълбока неизвестност, докато отшуми скандалът в Москва с голата вечеринка на Настя Ивлеева. 

Наш репортер успя да проникне в гримьорната на звездите, тайно ситуирана в Библиотеката на град Симитли, която е точно на централния площад, където традиционно се провеждат празничните езически боеве и мистични оргиастични танци в кукерски облекла. 
За акцията с голото сурвакане в Симитли Манолова и Киркоров са се окичили с нови сценични псевдоними - Лейди Флекс и Филип Дългия Чорап.

Обживявайки тези персонажи, двамата ще осъществат артистична интервенция с нахлуване в обичайния провинциален живот в стила и методиката на Борат. Лейди Флекс ще е с малки черни кожени етикети само върху най-съкровените места плюс ръчния ъглошлайф и Мистър Чорап с голям вълнен чорап на кралския жезъл (защото е Краля на руския поп и живият Майкъл Джексън). Тичайки в тоя вид през майдана на Симитли, двамата ще атакуват обикновените симитлийци, дошли на площада да посрещнат мирно Новата година и да покажат уважението си към кмета-легенда, който в преданията на народа е известен и като митичен секс-екзекутор, отмъстител. Киркоров е на мнение, че с флекса на Мая и малко помощ от охраната на певеца биха могли пълноценно да осурвакат не само обикновените симитлийци, но и самия кмет.

Това ще преобрази Симитли и модерното изкуство въобще. Филип и Мая искат да унищожат като с флекс всички клишета и сглобки на съвременната импотентна публичност. 

- Артистичната ни концепция е стоманена! Сталь! - мотивира се творецът с дългия чорап. - Древната Симитлия е земя на кукери и мистична еротична енергия. В тази еклектика с полуголи оръжия, сурвачки и маскарад ние съчетаваме несъчетаемото и в единството на многообразието съединяваме новото със старото, голотата с маскировката, косматите кукери с космическите косматки... Ъъъъй... Колежката ще го обясни! - заплете се Дългия Чорап в окосмението на концепциите си. 

Лейди Флекс лаконично анонсира, че каквото има да казва на града и на света, ще го каже с болгарката си.


След Симитли турнето на звездите продължава в Павликени, Горна Оряховица, Разград, Кардам, Бердянск. На последната спирка в Бердянск Лейди Флекс и Филип Дългия Чорап ще дадат концерт с еротична програма за окупаторите, като по този начин двамата полуголи активисти се надяват да си съзстановят изгубените позиции.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата