Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

ЛубрикантГейт! Борисов ползвал Руди Гела за Волтарен гел

...А после той си намаза и корема, за да се прегледа на видеозон!
Facebook профил на Радостин Василев
...А после той си намаза и корема, за да се прегледа на видеозон!

РУДИМЕНТИ-КАПЕЛИ

Нова бомба гръмна в политико-съдебната система, където свинските черва са оплетени като кадаиф и като Гордиев възел! 

Късно вечерта архитектът на ротационната некоалиция Бойко Борисов за трети път днес бе извикан на разпит и няколко часа бе държан в шкаф на прокуратурата, за да му се окаже психо-физически натиск да съдейства на компетентните органи. 

По донос на Радостин Василев - Руди Гела на Борисов ще му искат имунитета за това, че според Руди Гела Борисов го употребил като Волтарен Форте гел след 65-то късане на менискус. 

Доносът на Руди е изключително живописен - само на нашата медия Главният прокурор предостави този документ - истински паметник на литературата и медицината. 

Ето какво пише зализаният доносник: 

"Бойко Борисов скъса пореден менискус в напечена политическа ситуация, след което ме поръча и бях доставен против волята си в Зайчарника. Бях отвлечен и използван като лекарствено средство при изключително унизителна процедура. Борисов ми каза: ти си моят Волтарен гел, ти си моето облекчение! Неговите гавази ме вдигнаха и намазаха коляното му с главата ми. И наистина стана чудо. Травмата на този злодей се излекува напълно и обществото дори не разбра за този пореден скъсан менискус.

След това извергът на статуквото легна да си гледа корема на видеозон и пак се намаза с гела ми. Прегледът установи, че не е бременен. 

За всичко това Борисов не ми плати стотинка, остави ме само да се облизвам пред чекмеджето му, а охраната ме държеше като привързания за мачтата Одисей край острова на сирените. После ми каза да съм благодарен, че не ме ползва за лубрикант и нареди на охраната да ме изпъди. 

Пиша това, не защото имам проблеми с прокуратурата и се чудя как да се спазаря и да се откупя с абсурден компромат. Всичко е истина!  

Горното написах собственоръчно, за верността му се подписвам". 

***

Цялото издевателство Руди Волтарен Гела успял да запише с телефон, скрит на едно място. Утре той ще пусне записа, с което се надява да си подобри позициите в прокуратурата и да саботира Ротативката на Историята, която се върти - и ще се върти до пълната победа на чекмедже-механизъма! 

Руди Волтарен Гела ще покаже и доказателства, че Соня Колтуклиева веднъж го настъпила с токче на онуй място, където си крие телефона за тайните записи. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата