Медия без
политическа реклама

Уважение, уважение, уважение

Кой лидер е по-голяма женомелачка

26 Ноем. 2019
Министерски съвет
Уважение, уважение, уважение!

Борисов кацна в Щатите, посрещнаха го с каквото протокол дал, заведоха го на един мемориал, строиха му 60-70 морячета, сториха му ихтибар - не много пищен, ама и на това сме доволни! Във фейсбука на ББ пише, че били повече от 400, може и така да е, ние видяхме по-малко, но той е там, а ние не сме, така че приемаме неговата бройка. 

Преди да отлети, Борисов разказа по телевизията, че като отиде в САЩ, ще разбере "дали Цветанов е говорил против ГЕРБ". 

Не знаем кой конкретно в Щатите ще информира Борисов какви ги е вършил Цветанов в Щатите, но е факт, че Борисов дълго време гледаше тоя далечен континент само по картички или когато ходи на събранията на ООН - това не е точно посещение в САЩ, дипломатите могат да го обяснят по-подробно. 

И макар че според злите езици контактите на Цветанов в Америка падат стремително надолу (американците обичат победители и властващи), факт е, че Цветанов сума години си беше и е като у тях си в Щатите, а Борисов не е чак като у тях си. Но ето че сега вече е посрещнат със строени морячета и всичко е като за държавник от неговия борисовски ранг.

И тук се връщаме на думите на Борисов, че може би в този момент той се запознава с Цветановите работи в САЩ и си прави съответните изводи. 

Само че Цветанов сам прояви активност, не чака да разпитват за него тук и там. Точно на 25.11, когато е Голямата визита на Борисов, Цецерон излезе с едно голямо интервю пред "Банкер", излъчено в Ютуб. Основната поука на интервюто е, че някои хора само се правят на атлантици, кичат се с атлантическите ценности като със скъпа брошка, а в сърцето и делата си не са толкова атлантически, ама са го ударили на евразийщина! Цветанов анализира мозъчно енергийните проекти в страната, прави извод, че руското влияние се увеличава, особено с проекта "Турски поток". Изобщо Цветанов продължава амбицията си да е най-атлантическият човек в България и да заслужи доверието на всички парични, политически, информационни, газови и други потоци с правилен геостратегизъм в същността си.

Тъй че бъдете спокойни, българи - карайте се, той ви обича еднакво като демократи и републиканци! 

Докато Борисов и Цветанов се ритат по кокалчетата, първият като Крали Марко ни пази от всички душмани, договаряйки се с тях да им прави услуги, срещу което го оставят да си разиграва у нас Коня Шарколия, вторият ни пази от руската Мечка и утвърждава полутворчески атлантическите ценности у нас - като не забравя контактите с най-дашните фондации. 

Независимо от отношенията помежду им, винаги можем да сме сигурни, че тия двамата непрекъснато мислят за България и възможностите, които им дава тя.

А колкото да раздумката на Тръмп и Борисов - те имат една тема за разговор, другото са го договорили експертите. 

Бойко и Доналд ще си разказват мъжките подвизи, кой кого е награбарил, до коя база и на колко високо ниво! 

Тръмп ще разкаже за Сторми Даниелс - порнозвезда, с която имал връзка, когато Мелания родила едно от децата му. 

Стормито подписала договор за дискретност за няколкостотин хиляди долара, обаче Тръмп отказал да осребри тоя разход на адвоката, дето уредил дискретността. 
Като разбрал, че е вътре с тия пари, адвокатът се разприказва, след което и Стормито прие, че договорът за мълчание вече не важи, тя също се разприказва, а Тръмп я нарече в Туитър horseface (кранта). 

Какво ще разказва по тая част Бойко - той си знае къде има, къде няма имоти и бикини, не му се бъркаме, може и нещо за Херо да поразкаже! Пък и, дет се вика, в такъв разговор е позволено малко да хиперболизираш, то си е част от любовта - после да се похвалиш и да разкажеш с украшения или примерно да си вдигнеш бройката от 70 на 400. То тая работа е като оная - уважение, уважение, уважение! 

Така че - минахме по важните теми, спокойни сме за посещението, ще има още сделки, Каракачанов, да е жив и здрав, може още да си увеличи диаметъра. 

Обаче ни направи впечатление една друга работа. Цял ден по CNN даваха Тръмп да се занимава с глупости, а нашия го не дадоха.

Нищо, утре след срещата ще го дадат!